Revtrdrh
Woning en Tuin

Muizen bestrijden? Geen probleem!

Zoef! De zoveelste muis schiet wederom onder je voeten door… Keer op keer jagen de kleine beestjes je de stuipen op het lijf en je wilt dat het ophoudt! Begrijpelijk, naast dat de kleine beestjes erg angstaanjagend kunnen zijn, komt het ook niet al te hygiënisch over als er zich muizen in je huis bevinden. Wij van Beestjes Kwijt leggen je uit hoe onze expert te werk gaat in deze blog.

Muizenoverlast tegengaan met behulp van de expert

Als je last hebt van een hardnekkige muizenplaag is professionele hulp vaak de enige oplossing. Zodra je deze hebt ingeschakeld, voert een bestrijder van Beestjes Kwijt eerst een inspectie uit. Vervolgens neemt hij de mogelijkheden met je door en stelt hij een oplossing voor. Hierbij moet je denken aan het gebruik van muizengif (wat enkel door professionals gebruikt mag worden), houten of kunststof vallen of een wering. Bij het laatste dicht de verdelger alle mogelijke gaten en kieren met verschillend materiaal.

Geduld is een schone zaak

Na de bestrijding zal je enkele weken geduld moeten hebben. Zodra je na enkele weken geen muizen meer constateert, kan je er vanuit gaan dat de bestrijding succesvol is geweest! Overigens voorziet de vakman je, na de bestrijding, van deskundig advies om volgende muizenplagen tegen te gaan. Houd je rekening met dit advies, dan wordt de kans op een muizenplaag in de toekomst een stuk kleiner. 

Hulp inschakelen?

Ervaar jij ook last van muizen in je woning of bedrijfspand? Dan is het begrijpelijk dat je er zo snel mogelijk van af wilt. Wij van Beestjes Kwijt helpen je! Onze aangesloten en tevens lokale vakmannen weten maar al te goed hoe ze muizen moeten bestrijden op een effectieve en verantwoorde manier. Daarnaast geven ze je ook nog eens advies om muizen in de toekomst te voorkomen. Waar wacht je nog op? Surf vandaag nog naar Beestjeskwijt en maak een afspraak met één van onze verdelgers!