Revtrdrh
Image default
Management

Entrepreneurship and business management

 

Waarom bedrijfsbeheer en ondernemerschap studeren?

Nieuwe ondernemingen zijn de levensader van de meeste ontwikkelde of zich ontwikkelende economieën. Zij zijn nodig door gevestigde bedrijven, hetzij als leverancier die opwindende nieuwe inputs aanbiedt, hetzij als nieuwe ventures binnen het bedrijf.

 

Regeringen willen de oprichting van nieuwe bedrijven graag stimuleren en ondersteunen, aangezien zij vaak de sleutel zijn tot de ontwikkeling van regio’s of het scheppen van banen in gebieden met een hoge werkloosheid. Het belangrijkste is misschien wel dat u een bedrijf wilt beginnen omdat u een passie hebt voor iets nieuws.

 

Om een eigen bedrijf te beginnen en er een succes van te maken, is het niet genoeg om alleen maar een geweldig idee te hebben, je moet het ook goed beheren. Als dit je ambitie is, moet je een breed scala aan ondernemersconcepten en -vaardigheden leren. Onze cursus Bedrijfsmanagement en Ondernemerschap bereidt je voor op innovatie, leert je hoe je nieuwe ideeën kunt beheren en hoe je het geleerde kunt toepassen bij het opzetten van een nieuw bedrijf. Wij streven ernaar om u praktische ervaring op te laten doen via onze uitgebreide stage- en mentorprogramma’s, die u zullen uitrusten met praktische vaardigheden en begeleiding van professionals uit de industrie.

 

 

 

Waarom St Mary’s?

Business Management en Ondernemerschap is ontworpen door een ervaren team van academici, van wie velen ervaring hebben met het werken met ondernemers in een verscheidenheid van sectoren. De graad houdt rekening met de vaardigheden en attitudes die ondernemers nodig hebben als ze zich voorbereiden op de start van hun bedrijf.

 

Er zijn tal van mogelijkheden om stage te lopen als onderdeel van je opleiding, waardoor je de kans krijgt om academische theorie te combineren met een werkomgeving. Je organiseert je stage met de hulp van het Workplace Learning Team en kunt kiezen voor een locatie die bij jou past.

 

Ons Business Management and Entrepreneurship-programma combineert de dekking van de belangrijkste zakelijke gebieden, van financiën en marketing tot strategie en human resources, met de mogelijkheid om meer gespecialiseerde vakgebieden te bestuderen, waaronder ondernemingsrecht, management consultancy en digital business.

 

Dubbele accreditatie

Voltooiing van de graad leidt tot dubbele accreditatie: Bachelor’s Honours graad en Level 5 Certificate in Management en Leiderschap uitgereikt door het Chartered Management Institute (CMI).

 

De campus

St Mary’s is een prachtige campus universiteit in Londen, met een vriendelijke en professionele sfeer. Onze locatie in West-Londen brengt ons in de buurt van grote bedrijven, waarvan sommige het nabijgelegen vliegveld Heathrow bevoorraden, runnen en gebruiken. We zijn ook omringd door succesvolle kleine bedrijven en bedrijfsincubators waar kleine bedrijven kunnen worden gekoesterd.

 

Plaatsingsjaar

Business Management and Entrepreneurship is ook beschikbaar met een stagejaar van betaalde werkervaring.

 

Stichting jaar

De undergraduate graad met stichting jaar programma biedt aanvragers zonder traditionele kwalificaties of graden een alternatieve route naar het bestuderen van Business Management en Ondernemerschap.

 

Carrièremogelijkheden

U ontwikkelt een breed scala aan beroepsvaardigheden op het gebied van communicatie, presentatie, analyse, kwantificering, onderzoekstechnieken, teamwerk en werken binnen deadlines. Dit is bedoeld om uw inzetbaarheidsportefeuille te verbeteren en uw vermogen om ondernemerschap te ontwikkelen.

 

Naast het opzetten van een eigen bedrijf zijn er carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in het bank- en verzekeringswezen, de advocatuur, bedrijfsadvisering en een breed scala aan specialistische en algemene managementfuncties op het gebied van vrijetijdsbesteding en sport, marketing en human resources.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/