Het kan iedereen zomaar overkomen, rioolproblemen. Hoeveel voorzorgsmaatregelen je ook treft, rioolproblemen kunnen altijd opduiken. Wanneer je rioolproblemen hebt kan dit voor enorm veel overlast zorgen. De wc spoelt niet meer goed door of er blijft vies water in je vaatwasser staan. Daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van zeker als je een sollicitatie hebt en je kunt je douche niet meer gebruiken. Wij van Rioolprobleem Kwijt kunnen je met deze problemen helpen en geven je ook een aantal tips om jouw leidingen schoon te houden.

Wie zijn wij?

Rioolprobleem Kwijt is een landelijk netwerk van rioolspecialisten. Wij bieden deze specialisten een platform om met hun klanten in contact te komen. Wij hebben alleen de beste rioolspecialisten geselecteerd om jouw rioolproblemen op te lossen. Omdat we een groot landelijk netwerk hebben is er altijd een riool specialist bij jou in de buurt. Dit zorgt ervoor dat je altijd binnen 24 uur geholpen kan worden met je probleem. Wanneer er een riool specialist bij jou aan de deur komt, komt hij met een goed gevulde bus om jouw probleem op een professionele manier op te lossen. Geen ontstopping is te grondig voor onze specialisten die allemaal veel ervaring hebben in het oplossen van rioolproblemen. Onze specialisten helpen je niet alleen met jouw ontstopping maar geven je ook oprecht en vakkundig advies om een verstopping de volgende keer te voorkomen. Twijfel dus niet en schakel jouw lokale vakman in om jouw rioolproblemen op te lossen.

Tips om de riool specialist buiten de deur te houden

Rioolproblemen kunnen natuurlijk iedereen overkomen. Onze rioolspecialisten kunnen je snel en vakkundig helpen om deze problemen op te lossen. Na het helpen geeft hij je professioneel advies om toekomstige problemen te voorkomen. Nog beter is het echter om de rioolspecialist helemaal buiten de deur te houden. Daarom geven we je bij deze alvast een aantal tips om rioolproblemen te voorkomen.

  • Gebruik een zeefje in je gootsteen. Dit zeefje vangt etensresten op die niet in uw riolering thuis horen.

  • Beperk het gebruik van toiletpapier. Toiletpapier is namelijk de nummer 1 oorzaak van een verstopt toilet.

  • Gebruik een bladvanger voor uw regenpijp. Een bladvanger vangt bladeren en takjes op die uw regenpijp kunnen verstoppen.