Revtrdrh
Image default
Society / Law

Kantoorruimte huren in Leuven

Bent u ondernemer en op zoek naar nieuwe kantoorruimte in Leuven? Weet u al wat voor ruimte u zoekt en wat uw wensen zijn? Hoe groot is uw bedrijf, in welke branche zit u en wat voor pand is geschikt? SKEPP helpt u graag tijdens deze zoektocht en zet een aantal mogelijkheden op een rij.

Flexibele werkplekken

Flexplekken zijn ideaal indien u af en toe op een ander plek aan de slag wenst te gaan. Dit membership geeft u het recht om onbeperkt gebruik te maken van plekken in openbare kantoorruimtes. Het is wel zo dat er plek moet zijn, zo niet dan heeft u helaas pech. Deze optie is goedkoper dan een volledige ruimte, maar biedt minder zekerheid.

Kantoorkamers

Een kantoorkamer is een afgesloten ruimte, ook wel kantoorunit genoemd. We bieden deze kantoorkamers gemeubileerd te huur aan. Ze zijn vaak zo’n 6m2 tot en met 100m2 en worden veelal gemeubileerd aangeboden in business centers. Deze oplossing biedt meer privacy dan een flexplek en is voor meerdere personen geschikt. Kantoorkamers zijn te huur voor 1 persoon, maar ook voor 10 of 15 personen. Voor het creeeren van een rustige werkomgeving is een kantoorkamer een ideale oplossing.

Grote kantoorruimte op maat

Heeft u meer ruimte nodig? Een grote kantoorruimte op maat biedt uitkomst. Deze ruimte is op basis van uw wensen en behoeften ingericht. Het gaat in praktijk vaak om ruimtes vanaf 100m2 met flexplekken, kantoorkamers en vergaderruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kantoorruimte huren in Leuven? Vraag onze vastgoedconsultants gerust om hulp of breng een bezoek aan de website.

https://skepp.com/be/kantoorruimte-zoeken/leuven