Revtrdrh
Image default
Eten en drinken

Catering op verschillende manieren in de regio van Antwerpen

Bent u op zoek naar een partij die de catering voor u kan verzorgen in de regio van Antwerpen? Zoek in dat geval niet verder! De mogelijkheden van JÖRD zijn uitgebreid, heel uitgebreid! Gaat het om catering aan huis of op locatie in de omgeving van Antwerpen en West-Vlaanderen, dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een walking dinner. Wat dit precies inhoudt? Geniet van verschillende hapjes met vlees, vis en vegetarisch, die de JÖRD kelners rond komen brengen. U ontvangt minimaal 6 hapjes, maar uitbreiden behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Een buffet of À table gerechten als catering in de regio van Antwerpen

Naast dat u kiest uit een walking dinner, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een buffet? Start rustig met drie heerlijke, verschillende aperitiefhapjes. Daarna geniet u van een mooi aangeklede tafel met verschillende gerechten. Kiest u voor À table gerechten? Laat u verrassen door een heerlijk diner dat aan tafel wordt geserveerd. Kies voor een uitgebreid driegangenmenu met amuses en koffie met koekjes of voor ‘sharing dishes’, waarbij diverse kommen en schalen met lekkers de tafel vullen. De mogelijkheden op het gebied van catering in de regio van Antwerpen zijn echter nóg uitgebreider dan bovengenoemde drie mogelijkheden.

Geef uw suggesties op het gebied van catering in de regio van Antwerpen door

Heeft u zelf nog suggesties of wensen? Dan houden zij hier graag rekening mee. Ook bij allergieën of intoleranties zorgt JÖRD zonder problemen voor een passende vervanging. Zijn er ook kinderen in uw gezelschap? Bij JÖRD ontvangen de allerkleinsten een speciaal kindermenu. Laat u catering aan huis in Antwerpen komen dan zorgen ze voor heerlijk eten, maar ook voor de lekkerste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Ook hoeft u zelf geen servies te regelen: dat wordt meegenomen. Omdat ze veel waarde hechten aan gezelligheid, zorgen ze ook voor een leuke tafelbekleding en bloemstukken. JÖRD maakt uw feest of andere speciale gelegenheid helemaal af. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.