Revtrdrh
Image default
Eten en drinken

Geniet met iedereen van deze mobiele frituur aan huis

Wanneer u lang aan het zoeken bent naar de ideale catering of voedingsmogelijkheden voor uw volgende feestelijke gelegenheid, dan ligt hier de geschikte oplossing. Met een mobiele frituur aan huis van Friet & Co weet u zeker dat iedereen smakelijk zal eten. Wie lust er nu geen heerlijke goudbruine, artisanale frietjes? Deze Belgische klassieker gaat er bij iedereen probleemloos en met smaak in. Voor uw feest of evenement kunt u rekenen op meer dan voldoende voor iedereen wanneer u Friet & Co inschakelt. Zij zetten hun mobiele frituur aan huis op de juiste plek en zorgen twee uur lang ervoor dat iedereen lekker aan het eten is. Krijgt u al water in de mond?

Kies de formule die het beste past

Al 15 jaar lang leveren ze bij Friet & Co een uitstekende service als het gaat om een mobiele frituur aan huis. Om alles in goede banen en naar wens te laten verlopen kunt u kiezen uit een aantal pakketten die zij aanbieden. Zo is de ‘Genieters’ formule ideaal voor die mensen die de populairste snacks lekker vinden. Curryworst, bitterballen, kaaskroket en bami zijn enkele van de opties in dit pakket. Gaat u voor de ‘Fijnproevers’? Dan krijgt u bovenop dit basispakket nog diverse mogelijkheden zoals een garnaalkroket of vegetarische mini-loempia’s. Bij het derde pakket genaamd ‘Deluxe’ komen er nog snacks als de vlammetjes en de saté bij. Kies daarom de formule waarmee u alle gasten tevreden kunt maken.

Reserveer tijdig

Wanneer u de mobiele frituur aan huis van Friet & Co wilt vastleggen voor uw eerstvolgende gelegenheid, dan is het belangrijk om tijdig contact op te nemen met de medewerkers. Twijfel daarom niet langer en laat weten wanneer u graag wilt genieten met uw feestgezelschap van heerlijke artisanale frietjes en voortreffelijke snacks! De mensen van Friet & Co staan altijd voor u klaar!