Revtrdrh
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar een ervaren garage nabij Balen?

Bent u op zoek naar een garage in de buurt van Balen? Bij Autocenter Meeus te Mol bent u aan het juiste adres. Het bedrijf is dé expert op het gebied van auto’s. Autocenter Meeus is een officiële Hyundai-dealer en heeft zowel nieuwe als tweedehands auto’s te koop. Het bedrijf richt zich dan ook sterk op Hyundai, wat één van de snelst groeiende automerken is.

Het aanbod

Deze specialist levert diverse diensten. Naast het verkopen van zowel nieuwe als tweedehands auto’s, kunt u bij deze garage in regio Balen ook terecht voor onderhoud en reparatie. Het bedrijf biedt zowel groot als klein onderhoud aan. Daarnaast biedt het aparte service voor het onderhoud van de airco. Hoewel airco’s de eerste jaren meestal probleemloos werken, moeten deze daarna elk jaar worden gecontroleerd en elke twee jaar worden bijgevuld.

Bandenservice

Bovendien biedt deze professionele garage nabij Balen een uitgebreide bandenservice. U kunt er terecht voor het plaatsen, repareren en stockeren van uw banden. Bovendien controleert de specialisten de bandenspanning. Het maakt hierbij niet uit van welk merk uw auto is. Een autokenner adviseert u bij de keuze van de juiste banden en raadt u ten zeerste aan om zowel zomer- als winterbanden aan te schaffen. Het bedrijf heeft tevens een opslagplaats voor deze banden, waar u gebruik van kunt maken.

Ga langs bij deze autospecialist

U kunt met elk automerk terecht bij deze garage nabij Balen voor reparatie of onderhoud. De garage zal er alles aan doen om uw auto weer veilig de weg op te sturen. De medewerkers maken gebruik van de modernste technieken en laten zich regelmatig bijscholen. Het bedrijf vindt goede service het allerbelangrijkste en is zelfs uitgeroepen tot vriendelijkste handelaar in de regio. In de showroom kunt u alle auto’s met eigen ogen bekijken en krijgt u uitgebreid advies over de verschillende auto’s. Zo weet u zeker dat u de deur uit gaat met een auto die bij u past. Maak dus snel een afspraak en plan een bezoek aan deze professional in Mol.

https://autocentermeeus.be/