Revtrdrh
Image default
Auto's en Motoren

Land Rover dealer

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren Land Rover dealer? Dan verwelkomt het team van Munsterhuis Exclusief je graag bij hen in de showroom. Je kunt voor verschillende modellen bij hen terecht en naast een Land Rover, zou je bij hen ook voor een prachtige Jaguar kunnen kiezen. In deze blog lees je meer over deze autodealer en maak je kennis met hun unieke concept om mensen een proefrit aan huis te bezorgen. Naast splinternieuwe varianten kun je bij Munsterhuis Exclusief ook voor prachtige tweedehandswagens terecht.

Maak kennis met Munsterhuis Exclusief

Munsterhuis Exclusief is gevestigd in Hengelo en bestaat uit een showroom en meerdere werkplaatsen. Je kunt bij hen terecht voor de mooiste en nieuwste of juist gebruikte Jaguars en Land Rovers. Hun aanbod is breed en ze hebben voor iedere klant de perfecte auto klaarstaan. Het team staat bekend om hun expertise, klantvriendelijkheid en goede bereikbaarheid. Je kunt zowel telefonisch als online in contact komen, waardoor het erg makkelijk is om een afspraak met hen in te plannen. De monteurs die in de werkplaatsen werken, helpen je met allerlei klussen, zodat je zo lang mogelijk van je auto kunt blijven genieten. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het uitzoeken van je droomauto!

Plan een proefrit aan huis in

Bij Munsterhuis Exclusief hebben ze een uniek concept bedacht, waardoor je zowel een nieuwe als gebruikte Land Rover kunt uittesten in je eigen buurt. Een proefrit aan huis zorgt ervoor dat je gewoon de voordeur uit kunt stappen, de auto van binnen en buiten kunt bekijken, waarna je een proefrit kunt maken in je eigen woonomgeving. Dit is toch geniaal? Je kunt contact met het team van Munsterhuis Exclusief opnemen om je proefrit aan huis bij hen in te plannen. De auto wordt voor je klaargezet, je kunt even een lekker rondje rijden en daarna wordt de auto weer meegenomen.

Achteraf neemt een medewerker contact met je op om te vragen of de auto bevallen is. Zo ja, dan zal de aankoop van de auto verder met je afgehandeld worden. Een nieuwe auto uitzoeken was nog nooit zo leuk en makkelijk!