Revtrdrh
Image default
Auto's en Motoren

Belangrijke aanpassingen in jouw rolstoelauto

Op zoek naar een aangepaste rolstoelauto? Wij vertellen hier over de diverse aanpassingen die Freedom Auto aanpassingen biedt. Deze voldoen aan moderne eisen en bieden de ultieme combinatie tussen gemak en functionaliteit. Om te beoordelen welke aanpassingen bij jouw toepasselijk zijn wil je onder meer kijken naar hoeveel personen er in de auto moeten en welke speciale wensen er zijn. Graag geven we je nu meer informatie over basismogelijkheden zoals een bodemverlaging, verbetering van de vering of installatie van parkeersensoren.

 

Een aantal mogelijke aanpassingen op een rij

Allereerst bestaat de Freedom Van bodemverlaging. Het zwaartepunt van de auto wordt verlaagd waardoor deze stabieler op de weg ligt en minder hobbelig is. De bodemverlager wordt geplaatst met een bevestigingssystemen dat voldoet aan Europese normen.

De verbetering van de vering zorgt dat trillingen minder hard aankomen. Verder plaatsen wij diverse soorten liften. Tenslotte voorkomen parkeersensoren schade, als jij niet in staat bent zelf goed te kijken in alle hoeken. Wij geloven in op maat gemaakte oplossingen en gaan samen met jou om de tafel te zitten om jou persoonlijke wensen en behoeftes vast te stellen en zo een passende oplossing samen te stellen.

Neem direct contact op met Freedom Auto aanpassingen!

Interesse gekregen in de aanpassing van jouw auto en op zoek naar een partij die dit kosten efficiënt maar kwalitatief goed uitbesteedt? Neem direct contact op met Freedom auto aanpassingen. Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies en zorgen dat er uiteindelijk een auto voor de deur staat waar jij letterlijk alle kanten mee op kunt. Contact opnemen doe je via de e-mail of per telefoon. Als modern bedrijf zijn wij ook terug te vinden op sociale media zoals Facebook en Instagram. Zorg dat je ons daarop volgt en je mist geen nieuwtje meer.