Revtrdrh
Society / Law

Auto zonder gedoe verkopen

Een auto verkopen hoeft geen gedoe op te leveren. Dat bewijst Besteautobod.be namelijk!

Deze autoveiling maakt het verkopen van uw auto binnen 1 dag tijd namelijk mogelijk. Aan de veiling nemen alleen erkende autobedrijven deel, waardoor u de auto verkoopt aan een autobedrijf en niet aan een particulier. Verkopen aan een autobedrijf heeft veel voordelen. Zo kijkt deze veel minder naar gebruikerssporen, en is een eventuele reparatie een bijzaak. Zelfs een auto verkopen met schade is geen enkel probleem. Het netwerk telt namelijk ook een groot aantal schade herstel specialisten welke meer op uw auto bieden dan reguliere bedrijven doen. Altijd een succes met verkopen.

 

Verkopen niet verplicht

Het verkopen van uw auto is natuurlijk niet verplicht. Als het bod u niet aanstaat, dan verkoopt u uiteraard niet uw auto. Het bod is immers vrijblijvend en daar kunt u mee doen wat uzelf wilt. Het hoogste bod dat uit de veiling naar voren komt, wordt met u gecommuniceerd. U kunt dus altijd uw auto verkopen aan de beste prijs. U weet tevens zeker dat de koper een betrouwbare partij is, en ook daadwerkelijk de auto koopt voor het van te voren afgesproken bedrag.

 

Keuren niet nodig

De auto laten keuren voordat u hem verkoopt of te koop zet is niet nodig! Autobedrijven mogen namelijk wel een auto kopen welke niet is gekeurd voor verkoop. Zo spaart u tijd en moeite uit, en kunt u sneller de auto verkopen.

 

Altijd de beste prijs

De autoveiling heeft een zeer groot netwerk aan autobedrijven welke op uw wagen kunnen bieden. Het hoogste bod is voor u. Doordat er veel bedrijven zijn die interesse hebben, loopt het bod verder omhoog. De veiling kent een sluitingstijd van 24 uur waardoor de autobedrijven nog actiever zijn met bieden. Gegarandeerd dus het beste bod op uw auto.

 

Schadeauto verkopen

Heeft uw auto schade, rijdbaar of niet meer rijdbaar, dan is de autoveiling ook de beste plek om hem te verkopen. Alle biedingen zijn afkomstig van autobedrijven die in 9 van de 10 gevallen ook meer voor uw schadeauto teruggeven. Daarom is dit de beste plek om hem te verkopen.

 

Nooit kosten

De veiling is altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u uw auto gratis aanmelden en ontvangt u gratis na 24 uur het hoogste bod. Ook het verkopen van uw auto, met of zonder schade, is geheel gratis. Bent u benieuwd wat uw auto waard is? Meld hem dan eens aan voor de veiling. U hoeft de auto namelijk niet te verkopen.