Revtrdrh
Image default
Society / Law

Kartonnen dozen van de Dozenhal

Bij de Dozenhal in België vindt u meer dan 2500 verschillende formaten kartonnen dozen. De dozen zijn direct uit voorraad leverbaar en gemaakt van golfkarton. Niet alleen de grootte van onze dozen verschilt, ook de dikte van het karton. 

Dozen laten bedrukken bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal is het ook mogelijk om uw kartonnen dozen te laten bedrukken. Uw verzendmateriaal is vaak het eerste wat uw klanten van u zien. Eigenlijk is dit een beetje uw visitekaartje als bedrijf. Het is dus verstandig om u echt van andere bedrijven te onderscheiden. Dit kan met het bedrukken van een doos. Laat bijvoorbeeld uw logo op uw doos drukken of u kunt eraan denken om de productcodes op de dozen te laten bedrukken. Zo is het gemakkelijk om de dozen terug te vinden in het magazijn. Het bedrukken van uw verpakkingsmaterialen kan in zwart of in kleur. 

Tweedehands dozen

Als u op zoek bent naar goedkopere kartonnen dozen, kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte dozen. Deze dozen zijn vaak maar één keer gebruikt of afkomstig uit een overproductie. Ze voldoen dus nog aan alle kwaliteitseisen die wij stellen aan onze kartonnen verpakkingsmaterialen. Wanneer u kiest voor tweedehands dozen kiest u voor het milieu. Sowieso dragen wij ook graag ons steentje bij aan een beter milieu. Wij hergebruiken namelijk alle kartonnen verpakkingen. Elke ton golfkarton die wij hergebruiken bespaart maar liefst 266 kilo luchtverontreiniging, 3 kubieke meter stortcapaciteit, 2026 kilometer aan benzine en 20.000 liter water. Kiest u voor ons, dan kiest u voor groen! Heeft u zelf dozen staan waar u niets meer mee doet, gooi ze dan niet weg! Wij kopen ze graag van u over. Zo werken we samen aan een duurzame samenleving. 

Waarom bij ons?

Wij zijn al ruim 35 jaar voor veel bedrijven een betrouwbare partner voor de inkoop van kartonnen verpakkingsmaterialen. Wij hebben meer dan 2500 verschillende formaten, dus er zit altijd iets voor u bij. Heeft u een offerte opgevraagd en gaat u akkoord. Dan kunnen wij in veel gevallen uw bestelling de volgende dag al bij u afleveren. Wilt u meer informatie, kijk dan ook eens op onze website.