Revtrdrh
Image default
Society / Law

Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek is van groot belang geweest bij het intern verplaatsen van personeelsleden. Als stratenmakersbedrijf met veel vaste mensen in dienst, wordt je op een zeker moment geconfronteerd met personeel dat te maken krijgt met gezondheidsklachten. Deze gezondheidsklachten zie je veelal ontstaan bij de stratenmakers die al jaren dit werk verrichten. Deze gezondheidsklachten zijn een logisch gevolg het fysiek zware werk wat ze jarenlang, dag in, dag uit doen. De meeste mannen krijgen uiteindelijk last van hun rug, hun knieën, en andere gewrichten in hun lichaam. Deze raken simpelweg versleten door het zware werk. Nog voordat het zo ver is,gaan we in gesprek met dit personeel. Zij weten zelf ook als geen ander dat het op een zeker moment ophoudt. Wij willen voorkomen dat we in een situatie belanden waarbij er geen plan en geen uitweg is. Daar is namelijk het bedrijf niet bij gebaat, maar ook uiteraard de werknemer. Wij beseffen dat het bedrijf mede dankzij de inzet en loyaliteit van deze mannen is geworden wat het nu is. Je kan het niet maken om deze mannen in de kou te laten staan wanneer het lichaam het werk als stratenmaker niet meer toelaat. Door middel van arbeidsdeskundig onderzoek kunnen bepaalde mannen de overstap maken van de straat naar het kantoor. Arbeidsdeskundig onderzoek gaat uit van mogelijkheden en oplossingen. Door middel van arbeidsdeskundig onderzoek wordt de weg vrijgemaakt voor een nieuwe start binnen het bedrijf.

Een nieuwe start

Met het arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert wordt er een nieuwe start gemaakt. Gezien de economische vooruitzichten en een uitstekend gevulde orderportefeuille, weten we nu al dat er in ons bedrijf vacatures zullen ontstaan. Mede dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert zijn we een traject gestart waar zowel werkgever als werknemer ontzettend veel baat bij hebben gehad. Door het arbeidsdeskundig onderzoek is duidelijk geworden waar de kwaliteiten liggen van de doorstromers. Als bedrijf zijnde, zijn we hier enorm blij mee. Zo hoeven we geen mensen van buitenaf aan te nemen. Van de doorstromers weten we wat ze in huis hebben. Voor sommigen hebben we aangepaste werkplekken geregeld en is er een traject op poten gezet dat de fysieke toestand van deze doorstromers moet verbeteren. Hierbij moet je denken aan fysiotherapie en andere sportactiviteiten, geheel gefinancierd door het bedrijf. Het arbeidsdeskundig onderzoek heeft ons hierbij de weg gewezen, en wij raden ADXpert dan ook ten zeerste aan.

Iedereen tevreden

Het arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert heeft iedereen een gevoel van tevredenheid gegeven. Wij achten de kans groot dat we in de toekomst weer gebruik zullen maken van het arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert. Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteit. Op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek ben je bij ADXpert aan het juiste adres.