Revtrdrh
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vraag een gerechtelijke reorganisatie aan met hulp van een advocaat

Zit uw onderneming momenteel in slechte papieren en heeft u problemen met het aflossen van openstaande schulden? Wanneer uw financiële problemen nog niet te omvangrijk zijn, kan een gerechtelijke reorganisatie uitkomst bieden voor uw bedrijf. Het opstarten van de bijhorende procedure is echter geen sinecure. Gelukkig kunt u daarbij beroep doen op het advies en de steun van een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht. In Antwerpen kiest u hiervoor het beste een ervaren advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven.

Hoe helpt een advocaat u tijdens de procedure?

Om uw bedrijf te redden kan een gerechtelijke reorganisatie nodig zijn. Echter moet u om hierin te slagen wel een reorganisatieplan opstellen dat niet enkel haalbaar is, maar waarmee ook uw schuldeisers akkoord gaan. Een advocaat met specialisatie in ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven helpt u bij het opstellen van een dergelijk plan. De advocaat stelt de nodige contracten op en zorgt voor de gerechtelijke documenten zodat u zich kunt richten op de feitelijke reorganisatie. Dankzij de hulp van een advocaat ondernemingsrecht verloopt uw procedure voor gerechtelijke reorganisatie heel wat vlotter. Ontstaat er tijdens de procedure een geschil tussen uw onderneming en een schuldeiser? Ook dan kunt u beroep doen op de kennis en het advies van een advocaat. Deze verdedigt ten alle tijde uw belangen.

Reken op de expertise van een gespecialiseerde advocaat

Aarzel niet om hulp in te schakelen van een advocaat wanneer u te maken krijgt met een gerechtelijke reorganisatie. Zit u nog met andere vraagstukken omtrent geschillen, handelsrecht, intellectueel eigendom of een ander domein binnen het ondernemingsrecht? Ook dan kunt u natuurlijk beroep doen op het juridisch advies en een professionele begeleiding van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen en Brussel. Ook voor advies omtrent andere vakdomeinen, zoals vastgoed, omgevingsrecht en overheidsopdrachten staan de advocaten van dit kantoor voor u klaar. Ontdek er alles over door de website van het bedrijf te bezoeken of door contact op te nemen.