Revtrdrh
Image default
Woning en Tuin

Gemakkelijk uw vastgoed in regio Destelbergen verkopen

Op zoek naar een nieuwe woning of wilt u uw woning verkopen? Dan kunt u een vastgoedmakelaar inhuren. Bij Immo09 wordt u geholpen met alle zaken die te maken hebben met vastgoed in Destelbergen. Zowel voor het kopen als verkopen van een woning kunt u daar terecht. Dit zijn de belangrijkste diensten die aangeboden worden als het gaat om de verkoop van vastgoed.

Vastgoed in Destelbergen aanbieden

Voordat een woning aangeboden kan worden, moeten er eerst een aantal dingen bepaald worden. Een makelaar van Immo09 zal u hierbij helpen. Er zal bijvoorbeeld eerst een verkoopprijs bepaald moeten worden. De makelaars zullen een gepaste verkoopprijs kunnen bepalen gebaseerd op de woning zelf en de omgeving.

De woning opknappen

Om waarde toe te voegen aan de woning kunt u het advies krijgen om de woning gedeeltelijk op te knappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparaties of kleine renovaties. Daarna kan de makelaar u ook helpen met het maken van professionele foto’s voor op vastgoedwebsites. Wanneer de woning volledig verkoopklaar is, kan deze officieel aangeboden worden als vastgoed in Destelbergen.

Potentiële kopers werven

Het is de taak van de makelaar om geschikte potentiële kopers te vinden. De vastgoedmakelaars van Immo09 hebben veel mogelijkheden om de woning te promoten. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden via vastgoedwebsites, social media, posters of flyers. Ook maken de makelaars gebruik van hun eigen netwerk om potentiële kopers te vinden. Wanneer er geïnteresseerden zijn, zal de makelaar ook bezichtigingen doen.

Het koopcontract afsluiten

Wanneer mensen het vastgoed in Destelbergen willen kopen, zal de makelaar ook voor u onderhandelen. Hierbij mag u natuurlijk altijd zelf keuzes maken over de vraagprijs. De makelaar zal deze informatie dan doorspelen naar de kopers. Wanneer er een overeenstemming is, kan de makelaar u ook helpen bij het contract en de overdracht. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over het papierwerk.

https://www.immo09.be/