Revtrdrh
Image default
Woning en Tuin

Wilt u een sauna op maat van uw woning kopen?

Heeft u een professioneel wellnesscentrum en wilt u dit graag uitbreiden door een sauna op maat te kopen? Dan is Bastu Design uit Aarsele de ideale partner. Al meer dan 25 jaar creëren ze totaalprojecten met onder andere sauna’s en stoombaden. Wilt u liever een infraroodcabine laten plaatsen? Ook dat is een van de vele specialiteiten van deze onderneming in West-Vlaanderen.

Kies voor een sauna en infraroodcabine

Een infraroodcabine is een type sauna die u op maat kan kopen, waarbij korte infraroodgolven zorgen voor de hitte in de cabine. Bij een gewone sauna gebeurt dit met warme stenen en water waardoor stoom ontstaat. De infraroodsauna wordt door het gebruik van de stralen niet zo warm als de stoom van een klassieke sauna. Dat wil echter niet zeggen dat het minder effectief is. De klanten van uw wellnesscentrum kunnen volledig ontspannen en voelen meteen de voordelen aan hun spieren en gewrichten. Deze komen namelijk helemaal los dankzij de stralingswarmte.

Echt maatwerk

Wanneer u kiest om een (infrarood)sauna te kopen bij Bastu, dan bespreekt u het best eerst de verschillende opties om deze op maat te laten maken. Zo bent u namelijk zeker dat de cabine perfect past binnen uw wellness en u zo het meeste uit de sauna kan halen. Bij deze specialisten krijgt u heel wat verschillende keuzes. Zo kiest u zelf of u een manuele bediening voor de stralers wilt of toch liever een aparte bediening gebruikt. Ook de lichten in de cabine kan u zo speciaal maken als u zelf wilt. Laat u uw klanten ontspannen onder een sterrenhemel? Of houdt u het bij de klassieke ledverlichting? Een volgende keuze die u zal moeten maken als u een sauna op maat wilt kopen, zijn de infraroodlampen. Deze zijn uiteraard zeer belangrijk in de infraroodcabine.

Ga langs bij deze experten om de opties te bespreken

Wilt u graag wat meer informatie over de infraroodlampen die ze gebruiken in de infraroodcabine? Dan maakt u het best eens een afspraak bij deze specialisten. Ze leggen u met veel plezier uit waartussen u juist kan kiezen en tonen u hoe de installatie juist werkt. Voor u het weet komen ze langs om een sauna te installeren.

https://www.bastu.be/nl