Revtrdrh
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist zorgt voor de beste aanpak

Wanneer u een woning of appartement wil verkopen, wil u natuurlijk zo goed mogelijk te werk gaan zonder onnodige stress. Geen idee hoe u de waarde van uw pand kan verhogen en zo uw positie op de vastgoedmarkt kan verbeteren? Een vastgoedstylist is misschien exact wat u nodig heeft. Een charmante presentatie dat de pluspunten van uw woning in de kijker zet, dat behoort tot het takenpakket van een vastgoedstylist. Lees hieronder verder en ontdek waarom u IntraStijl zou inschakelen om uw pand verkoopklaar te maken.

U bepaalt zelf de samenwerking

Als verkoper is het belangrijk dat u genoeg vrijheid krijgt wanneer u beroep doet op deze service. Een vastgoedstylist van IntraStijl kan zowel een adviserende als een uitvoerende rol op zich nemen. Na een kijkje te nemen in alle leefruimtes stelt de professional een plan om met bruikbare tips om uw pand visueel aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Toch hoeft daar een samenwerking niet te eindigen! Als u wenst kan de vastgoedstylist (kartonnen) meubelen en decoratie voorstellen dat perfect bij uw huidige interieur past. Via een eenvoudig huurcontract van bepaalde tijdsperiode kunt u meteen aan de slag. De levering, installatie van de items en ophaling gebeuren bovendien door de vastgoedstylist zelf. Vaarwel lege ruimtes zonder uitstraling, kopers krijgen een veel beter beeld van het pand dat u wil verkopen wanneer er stijlvolle interieurstukken aanwezig zijn.

Neem contact op met deze specialist in vastgoed

Hulp nodig met uw woning of appartement in te richten voor verkoop? Met een vastgoedstylist van IntraStijl bent u zeker van resultaat op korte en lange termijn. Het is namelijk bewezen dat een aangekleed pand tot wel 7 keer sneller verkoopt. Via de website of per telefoon kan u meteen een afspraak boeken met een vastgoedstylist. Aarzel niet en informeer meteen naar de mogelijkheden voor uw pand! 

https://www.intrastijl.be/