Revtrdrh
Image default
Particuliere dienstverlening

Duurzaam en verstandig in vastgoed investeren

Zit u al een tijdje te wachten op de ideale kans voor een goede investering? Dan bieden ze bij Center Parcs Vastgoed een prachtige opportuniteit. Hier kunt u namelijk investeren in het welbekende vastgoed van de vele vakantieparken in België en Nederland. Verspreid over beide landen vindt u deze parken die uitgerust zijn met mooie huisjes en bungalows en daarbij vele recreatiemogelijkheden. Elk jaar gaan er veel mensen op vakantie hier en spenderen ze een fijne tijd met hun familie of vrienden. Uiteraard hebben deze huizen en bungalows ook eigenaars nodig en dat schept mogelijkheden voor u. Uw kapitaal geniet vele voordelen wanneer u de keuze maakt om te investeren in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed.

Wat haalt u eruit?

De voordelen van Center Parcs Vastgoed zijn onmiskenbaar. Zo geniet u van zowel zekerheid als veiligheid. U krijgt namelijk een gegarandeerde maandelijkse vaste huuropbrengst, ongeacht de bezettingsgraad van de cottage. U hoeft ook geen extra kosten te betalen voor water, elektriciteit, onderhoud, schade en verzekeringen. Door middel van een speciale service wordt de accommodatie verzorgd door een extern bedrijf. U tekent een meerjarig contract voor een zorgeloos bezit van een recreatiewoning en wordt daarin begeleidt door specialisten. Daarbij geniet u eveneens van een fiscaal voordeel wanneer u gaat investeren in vastgoed.

De juiste keuze is zo gemaakt

Wanneer u gaat investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed maakt u ongetwijfeld de juiste keuze. Twijfel daarom niet om langs te gaan bij deze specialisten en te vragen naar de mogelijkheden. Zij helpen u graag verder en geven u alle nodige informatie alvorens u de knoop gaat doorhakken. Zo bent u op de hoogte van heel het proces en krijgt u meteen een beeld van wat dit u op lange termijn kan opleveren. Maak een afspraak voor een gesprek met een van de enthousiaste en deskundige medewerkers.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/