Revtrdrh
Image default
Particuliere dienstverlening

De juiste contactlenzen in Hasselt vindt u samen met deze specialist

Als u voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen, dan is de hulp van een deskundige specialist essentieel. Ook als u al contactlenzen draagt, is het belangrijk dat u regelmatig teruggaat naar uw optometrist voor een ogentest. Bruninx Design Optics is een contactlenzenspecialist in Hasselt die u altijd bijstaat met deskundige hulp en advies. Ze bieden verschillende diensten aan voor klanten in heel Limburg die voor het eerst lenzen willen gaan dragen of die dat al doen. De gezondheid van uw ogen is bijzonder belangrijk en dat is precies wat bij deze specialist centraal staat!

Als u voor het eerst lenzen wilt gaan dragen

Neemt u voor het eerst contactlenzen in Hasselt, dan is het belangrijk dat u daar de juiste ondersteuning bij krijgt. Bij Bruninx Design Optics worden uw ogen eerst uitgebreid onderzocht en aan de hand daarvan wordt bepaald welke sterkte uw lenzen moeten hebben. Ook krijgt u dan advies over het soort lenzen dat het beste voor u is (hard/zacht, dag/maand/permanent) en of u misschien een specifiek product nodig heeft omdat u droge of gevoelige ogen heeft. U krijgt uitgebreide instructies en leert samen met de specialisten uit Hasselt hoe u uw contactlenzen moet gebruiken en bewaren. Vervolgens gaat u de lenzen uitproberen en wordt er pas een uiteindelijke beslissing gemaakt als u allebei tevreden bent.

Ga langs voor een controle

Er is een grote kans dat u tevreden en met optimaal zicht de brillen- en contactlenzen winkel in Hasselt uitstapt. Daarna is het belangrijk dat u uw ogen periodiek laat controleren om te zien of ze nog steeds goed op uw lenzen reageren. Deze specialist is er niet alleen om klanten uit Limburg, België te helpen aan nieuwe lenzen, maar ook om deze te begeleiden en er zorg voor te dragen dat u uw lenzen ook later veilig draagt. Breng meteen een bezoek aan deze specialist.

https://www.bruninx.be/