Revtrdrh
Image default
Society / Law

Voordelen van BitDefender Antivirus

Bitdefender is onlangs enorm populair geworden onder de anti virus programma’s en terecht ook. Want deze antivirus heeft getoond alles te hebben dat nodig is voor de ultieme bescherming. Bitdefender is een Roemeense internet security software bedrijf, vertegenwoordigd via dochterondernemingen en partners in meer dan 100 landen. Het bedrijf ontwikkelt online bescherming sinds 2001. In september 2014 voerde de onderneming haar technologieën in ongeveer 500 miljoen huihouden en zakkelijke apparaten over de hele wereld.

De belangrijkste voordelen van BitDefender zijn:

  • Bescherming: BitDefender Antivirus Pro beschermt de pc voor een aantal online bedreigingen, zoals virussen, spyware, phishing, en nog veel meer. De software in principe dekt vanuit elke hoek en beschermd tegen bedreigingen op het internet, e-mail, en zelfs instant messaging. Het programma scant alle web, IM en e-mailverkeer voor malware.

Een Feature ontworpen met bescherming en prestaties in het achterhoofd is het Active Virus Control. Deze functie werd geïntroduceerd en is speciaal ontworpen voor het opsporen en vernietigen stealth bedreigingen. De software is met behulp van geavanceerde heuristische detectie een van de betere op de markt.

http://virusscannerervaring.nl