Revtrdrh
Image default
Society / Law

Hoofdhaar laten implanteren

 

Om haaruitval tegen te gaan kunt u het beste hoofdhaar laten implanteren op uw kruin. Door lichaamseigen haren te gebruiken creëert u een natuurlijk effect zonder voortdurend haargroeimiddelen te hoeven slikken. Daarnaast is de FUE methode erg handig in tegenstelling tot de FUT methode, omdat er geen zware beschadigingen aan de hoofdhuid door ontstaan. Door voor haartransplantatie te kiezen waarbij follikels één voor één uit de huid worden gehaald voorkomt u een litteken wat wel zou ontstaan indien u een lap hoofdhuid laat wegsnijden.

Om die reden adviseert Global Hair iedereen om de FUE techniek te kiezen. U kunt dan in een haarkliniek in Nederland, Turkije of België terecht. Hierover kunnen u verder over informeren. Wilt u een goedkope haarimplantatie laten doen in Turkije of kiest u voor een duurdere dichterbij huis zoals in België. Wat u ook wilt wat betreft haartransplantaties Globalhair.nl kan het voor u regelen.

Professionele Haarklinieken

Er zijn tientallen professionele haarklinieken waar u terecht kunt om hoofdhaar te laten implanteren. Global Hair kan u wegwijs maken bij welke klinieken u passende FUE haartransplantatie kunt krijgen. U kunt bij Turkse en Belgische haarklinieken uw haren laten transplanteren. Dat is mogelijk voor hoofdharen, maar ook voor andere haren. Zo kunt u bij Global Hair een afspraak maken om baardhaar te vergroten en bijvoorbeeld uw wenkbrauwen aanvullen. Een consultant van Globalhair.nl helpt u bij het maken van een keuze op het gebied van FUE haarimplantatie.

Voorkom haaruitval

U kunt haaruitval voorkomen door bij Global Hair een afspraak te maken om uw hoofdhaar te laten transplanteren. Door gezonde follikels en grafts weg te halen van een plek waar deze niet uitvallen kunt u op een andere plek, zoals de kruin, geïmplanteerd worden. Op deze plaats zullen dergelijke getransplanteerde grafts niet meer voor haarverlies zorgen. Als u dus ook via de FUE methode een haartransplantatie wilt in een Belgische of Turkse kliniek dan kunt u spreken met een adviseur van Globalhair.nl voor haarimplantatie om haaruitval te voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Contra expertise is schade expertise in uw belang!

Merkinbreuk voorkomen?

Onderhoud rieten dak