Revtrdrh
Bedrijven

Koffiebekers bedrukken? Unieke uitstraling!

KofiebekerDirect houdt wel van een beetje kleur. De prachtige kleuren van de zomer gaan over in de warme kleuren van de herfst. Het mooie diepwarme rood en goud in de winter worden weer afgewisseld in zachte en vrolijke voorjaarstinten. Kleur raakt mensen, maar zorgt ook voor een betere herkenbaarheid van je bedrijf. Met de juiste kleur zorg je ervoor dat jouw bedrijf nog beter opvalt! Zorg ervoor dat klanten jou en/of je logo herinneren, bijvoorbeeld door je boodschap over te brengen via kartonnen koffiebekers. Functioneel, maar ook makkelijk herkenbaar, goed te onthouden en dus uiterst effectief. Neem de proef op de som. KoffiebekerDirect heeft een uitgebreid productportfolio.

Bedrukte Koffiebekers = visitekaartje

Een goede uitstaling is zakelijk van groot belang en dit hangt voor een deel af van de non-verbale boodschap je uitzendt. Klanten doen graag zaken met een bedrijf wat herkenbaar is in logo. Jouw logo op bedrukte bekers is een visitekaartje. Koffie is een moment van bezinning, men neemt de beker met logo onbewust op.

Alles kan en wij denken met je mee. Of dat eenvoudig is? Jazeker! Kom je er even niet uit, chat dan even met ons en wij wijzen je op de meest fantastische mogelijkheden die passen bij jouw gebeurtenis of event. Het design van je beker mag best wel aantrekkelijk zijn. Het geeft immers de identiteit weer van jou of je bedrijf. Ben je inspiratieloos, wij denken mee hoor! KoffiebekerDirect heeft een groot aantal mogelijkheden om koffiebekers te bedrukken. Van logo tot volledige (100%) bedrukking. Al vanaf 250 bekers en binnen 5 werkdagen geleverd. Gegarandeerd de allerlaagste prijs bij iedere hoeveelheid! Wij bedrukken kartonnen koffiebekers op diverse locaties. En dankzij de uitgebreide kwaliteitscontroles, garanderen wij altijd de beste kwaliteit!

Liever plastic bekers bedrukken?

Laat je kartonnen koffiebekers bedrukken met je logo, slogan of productinformatie. Er bestaat namelijk geen effectiever middel om de boodschap goed te communiceren. Heb je toch liever ander materiaal, dan kun je ook kiezen voor plastic koffiebekers met bedrukking. De polystyreen (PS) drinkbekers kunnen worden bedrukt in PMS kleuren: van 1 tot maximaal 6 kleuren. Stevige koffiebekers, die ook nog eens prettig in de hand liggen en geschikt zijn voor iedere koffieautomaat. Zeer populair in de kantines van verenigingen en bedrijven, maar ook in de horeca en catering.  

De antistatische behandeling van de bekers zorgt voor een storingvrij gebruik in de koffieautomaat. Ze gaan moeiteloos door de koffiemachine. Maar je hebt ze ook snel in huis. Plastic automaatbekers met eigen logo kunnen al binnen 7 dagen worden geleverd. 

Of het nu plastic of karton is, bedrukte koffiebekers met je eigen design is jouw wandelende reclame. En dat voor zo’n gewoon en toch weer bijzonder bekertje. Het effect is enorm en daar gaat het om. Wees ook uniek met de juiste uitstaling van jouw non-verbale boodschap op koffiebekers!

 

KoffiebekerDirect.be – powered by PackagingDirect.nl BV

https://www.koffiebekerdirect.be/