Revtrdrh
Image default
Auto's en Motoren

Fotografietips voor het verkopen van auto’s


tweedehands auto in belgië

Als de kwaliteit van foto’s goed is, wordt reclame aantrekkelijker. Je hoeft hiervoor geen professionele fotograaf te zijn, neem even de tijd. We kunnen u enkele basistips geven voor handige tips. Oefening baart kunst!

Glanzend en schoon

Regel 1: De auto moet worden gewassen. Vooral voor detailfoto’s wil je geen stof zien. Haal de lege waterfles uit uw auto en maak opslagruimte vrij voor alle diversen en persoonlijke bezittingen. Bespaar opnieuw veel werk in Photoshop. Bovendien zorgt een schone en opgeruimde auto ervoor dat de huidige auto vooral voorzichtig is met zijn eigen auto – dit is een geruststellend idee voor de volgende koper.

Vrij kader

Zorg er altijd voor dat het object zich in het midden van de foto bevindt en dat er een vrije lijst / wat ruimte rondom is. Op deze manier kunt u de foto altijd bijsnijden wanneer dat nodig is, en het is goed om de foto volledig op de foto bij te snijden, niet alleen het achterlicht te missen. Gebruik deze gratis compositie foto als eerste foto van de advertentie: geïnteresseerden moeten direct een eerste indruk van de auto kunnen krijgen.

Positie

Een ongeschreven regel is dat je alleen foto’s mag maken op de verharde weg. Dat is hun natuurlijke leefomgeving. Of moet het een buggy zijn, dan kun je het gras op of in de modder. Dit zorgde niet alleen voor de sfeer, maar weerspiegelde ook meteen het potentieel van deze auto. Maak je foto’s van auto’s met mooie dammen, dan zal dit ongetwijfeld meer emoties loslaten dan in een donker huis vergeleken met potentiële kopers.

Licht

Overbelichting kan details moeilijk te zien maken en kleuren vervormen. Vermijd tegenlicht, schiet altijd in de zon. Zacht of warm licht ziet er beter uit en maakt fotograferen gemakkelijker. Kies daarom een ​​tijdstip waarop de ochtend- of middagzon niet het helderst is. Denk er bij het fotograferen van een auto aan om jou (of andere lichten of objecten) niet in reflectie te zien. Te snel.

Buitenkant

Draai het wiel iets naar u toe om het uiterlijk sterker te maken. Als je een neutralere look wilt, kun je de velgen het beste recht houden. Laat de lampen schijnen! Als je buiten fotografeert, kunnen deze worden bewaard; het geeft meer drama. Tip: als je deze laag in een hoek van 45 graden neemt, zijn de lijnen van de auto het mooist en ziet de auto er langer en sneller uit. Kniel dus!

Binnen

Vergeet de binnenkant niet; kopers willen weten welke opties / systemen de auto biedt, zoals audio, airco of stoelverwarming. Laat de motor draaien en laat alle indicatoren op het instrumentenpaneel branden. Op deze manier kunt u de huidige kilometerstand controleren en of er abnormale lichten branden, wat op een technisch defect kan duiden. U kunt het infotainmentsysteem ook op een interessant scherm laten staan. Bijvoorbeeld GPS. Tip: schiet vanaf de achterbank, zodat je een goed overzicht hebt.

Ik hoop dat je hier iets aan kunt doen, en veel succes. Leg de lens neer en laat ons uw werk zien op onze website!

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com

Gerelateerde artikelen

De dealer in Peugeot in Brugge voor zakelijke klanten

Op zoek naar een betrouwbare autohandelaar in regio Brugge?

Rolstoelliften