Revtrdrh
Image default
Hobby en vrije tijd

Zo maak je jouw beleving van een escape room in Amsterdam helemaal compleet

Heb jij plannen om binnenkort met de hele vriendengroep te gaan ontsnappen uit een escape room in Amsterdam? Of zoek je nog naar een leuk idee voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje? In allebei deze gevallen is het een goed idee om naar Escape Factory in Amsterdam te gaan. Naast allerlei verschillende escape rooms bieden ze bij dit bedrijf ook diverse arrangementen aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken.

Kies voor een thema dat bij je past

Je hebt in Amsterdam keuze uit verschillende escape rooms die je kunt doen. Speelde jij vroeger graag oorlogje? Was het altijd al een droom van je om bij de politie te gaan? Ben jij helemaal weg van de wereld van cowboys en indianen? Ligt je interesse meer bij het oude Egypte? Of smul jij van maffiafilms zoals The Godfather? In alle gevallen is er een escape room die perfect voor jou is. En de opties gaan verder. Wat dacht je van ontsnappen van een zinkend piratenschip? Of een avontuur in de fantasiewereld van Alice in Wonderland?

Ontsnappen en happen

Hoe maak je van een ontsnapping uit een escape room in Amsterdam een volledig uitje? Juist, door het te combineren met een lekker hapje en drankje. Ook daar hebben ze bij Escape Factory aan gedacht. Ze hebben een gezellige lounge met een bar die altijd open is. Het personeel staat voor u klaar met drankjes en bitterballen. Wilt u uitgebreid dineren? Ook dat kan. De organisatie stelt dan een pakket op maat voor u samen. U kiest zelf hoe uitgebreid u het wilt hebben en wat u wilt eten.

Een escape room voor iedereen

Zoals je begrijpt, zijn de mogelijkheden voor het ontsnappen uit een escape room in Amsterdam oneindig. Je kunt er terecht met zijn tweeën, maar ook met een groep van 220 personen. Geef van tevoren je wensen door, bijvoorbeeld over de escape room die je het leukst lijkt en het arrangement dat je wilt boeken en de specialist zorgt ervoor dat het onvergetelijk wordt.