Revtrdrh
Image default
Hobby en vrije tijd

Reserveer een plekje voor een onvergetelijke escape game

Zoek je met je groep vrienden, familie of collega’s naar de ideale activiteit? Dan moet je al zeker hebben gedacht aan een escape game. Hierbij word je samen met je gezelschap opgesloten in een kamer. Dit is uiteraard niet zomaar een kamer, maar een ruimte waarin allerlei raadsels, puzzels en andere mysteries moeten worden opgelost. Meestal gebeurt dit allemaal in een overkoepelende thema of verhaal. Wanneer je bij De Gouden Kooi in Mechelen langsgaat voor een escape room, dan zit je bij een van de beste van België. Hun rijke aanbod aan thema’s hebben heel wat populariteit vergaard bij de échte liefhebbers. Waar wacht jij nog op om te reserveren?

Verken wondere werelden

Bij De Gouden Kooi hebben ze vier verschillende escape games ter beschikking. Bij elke room staat telkens een ander verhaal centraal. Zo ben je in de ene een meesterdief die op sluwe wijze een fortuin dient te ontvreemden, terwijl je in een ander verhaal de grenzen van de kosmos gaat verkennen. De vier verschillende thema’s zorgen ervoor dat iedereen wel iets vindt wat hij/zij leuk vindt. Bespreek daarom met je gezelschap wat jullie het meeste aanspreekt uit de selectie en laat de medewerkers van De Gouden Kooi weten wanneer jullie willen langskomen.

Boek deze fijne groepsactiviteit

Een escape game is de ideale manier om je groep beter te leren kennen. Teamwerk en denkend vernuft staan namelijk centraal bij het succesvol ontsnappen van de ruimte. Maak daarom jouw keuze uit het aanbod en reserveer jouw datum en tijd ruim op voorhand. Zo kun je zeker zijn dat je bij de escape game van je voorkeur uitkomt wanneer je langsgaat bij De Gouden Kooi. Maak je trouwens geen zorgen over enge taferelen of fysieke inspanningen; de ruimtes zijn geschikt voor alle leeftijden en alle gezelschappen. Wees daarom zeker welkom om jezelf te wagen aan deze fijne uitdaging!

https://degoudenkooi.be/