Een borstvergroting nemen is niet iets wat u zomaar even onderneemt. Voor uw daadwerkelijke behandeling zult u eerst een intakegesprek krijgen met uw behandelend arts in kliniek Dr. Wim Danau, waarbij u ook veel informatie zult ontvangen en waarbij het u vrijstaat om vragen te stellen. Een beetje voorwerk is echter nooit verkeerd. Daarom zal dit artikel een paar zaken aankaarten, waarop u moet letten bij een borstvergroting.

Zelf oriëntatie

Een eerste stap is u te focussen op wat u zelf wil. Veel informatie over de mogelijkheden bij een borstvergroting vindt u op internet, maar vraag ook bekenden naar hun ervaring. Denk bij het kiezen van uw kliniek aan de professionaliteit ervan: heeft de kliniek een keurmerk? Is de arts aangesloten bij een vakvereniging? Neem ook uw gevoel mee in dit besluit. Voelt de kliniek en uw behandelend arts goed, dan kiest u voor die kliniek. Aan al deze aspecten voldoet kliniek Dr. Wim Danau. Er wordt gewerkt met medisch goedgekeurd materiaal, de artsen zijn vakbekwaam en er is aandacht voor de patiënt. Uw wensen en belangen staan centraal.

Zorg dat details helder zijn

U krijgt een eerste consult met uw arts, waarbij deze u goed zal informeren. Stel echter de vragen die u heeft of tijdens het gesprek opdoet ook. Na het gesprek zou u geen vragen meer mogen hebben en een goed beeld moeten hebben van wat er op u afkomt bij een borstvergroting. Zorg ook dat u het kostenplaatje helder hebt; u wil niet achteraf nog tegen onverwachte kosten aanlopen.

Herstel na borstvergroting

U dient ook al uw herstel voor te bereiden. Na uw behandeling zult u een herstelperiode van drie maanden tegemoet gaan, waarin fysieke inspanning zoveel mogelijk vermeden dient te worden. Een lichaam dat gezond is voor de borstvergroting zal echter ook sneller herstellen. Voor uw operatie kunt u er dus al voor zorgen dat u fit bent en voldoende voedingsstoffen heeft voor de operatie. Dit zorgt voor een betere genezing van uw wond en de kans op complicaties neemt af.

https://danau.be/