Revtrdrh
Image default
Beauty en verzorging

Uw borsten vergroten door een borstvergroting achter de spier

Wilt u graag uw borsten laten vergroten, dan kunt u voor hoogwaardige plastische chirurgie terecht bij de Kliniek Dr. Wim Danau. Een borstvergroting is een ingreep waarbij door een plastisch chirurg in elke borst een implantaat wordt ingebracht. Dat inbrengen van deze implantaten kan op verschillende manieren. Ook het implantaat zelf kan verschillen in materiaal, vorm en afmeting, maar op dit moment worden medisch goedgekeurde siliconen het meest gebruikt. Ook de plaatsing van de implantaten is een belangrijk keuzemoment, want kiest u voor een borstvergroting achter de spier of liever ervoor?

Waarom zou u moeten kiezen voor een borstvergroting achter de spier?

Er zijn verschillende behandelmethoden waaruit u kunt kiezen als u een borstvergroting wilt, dus waarom zou u voor een borstvergroting achter de spier kiezen? De belangrijkste reden om voor deze behandelmethode te kiezen is dat het implantaat nagenoeg onzichtbaar op zijn plek blijft. Er zijn geen hinderlijke randjes te zien. Bovendien zie uw borsten na het inbrengen van de protheses er natuurlijker uit De spiermassa die bovenop de prothese ligt zorgt ervoor dat de prothese helemaal omkapseld is. Er kleeft wel een nadeel aan deze behandelmethode, namelijk dat vrouwen die intensief sporten en hun borstspieren trainen niet in aanmerking komen voor een borstvergroting achter de spier kunnen kiezen. 

Wilt u bij een betrouwbare kliniek een borstvergroting achter de spier laten doen?

Als u bij een betrouwbare kliniek een borstvergroting achter de spier wilt laten uitvoeren dan bent u aan het juiste adres bij de Kliniek Dr. Wim Danau. In deze betrouwbare kliniek waar cosmetisch chirurgische ingrepen worden uitgevoerd als borstvergrotingen. Als u daar een borstvergroting wilt laten doen krijgt u eerst een consult met de chirurg die u uitvoerig zal informeren over de procedure en u zal vragen naar uw wensen. U dus in goede handen bij Kliniek Dr. Wim Danau.

 

https://danau.be/