Revtrdrh
Image default
Mode en Kleding

Plus size bruidsjurken in overvloed

Op je trouwdag wil je er mooier dan ooit tevoren uitzien, grote kans dat je er al je hele leven over droomt. En je hebt niet je hele leven gedroomd om iets, om het vervolgens snel af te raffelen. Neem alle tijd die je nodig hebt en maak er een hele dag van. Je moet ervan genieten.

 

Trouwjurken maat 40  

Veel vrouwen denken dat trouwjurken alleen worden uitgebracht in kleine maten en er héél soms een plus size versie wordt gemaakt. Onzin! Wereldwijd zijn er onnoemelijk veel designers die exclusief bruidsjurken maken met een maatje meer. Exclusieve bruidsmode ontwerpers? Dat moet wel duur zijn. Ook niet waar! Zoals gewone outlet stores zijn er ook bruidsmode outlet stores waar je de mooiste jurken kunt kopen voor een relatief klein prijsje. Trouwjurken maat 40 vallen onder de categorie curvy. Dan heb je geluk, want met maat 40 kun je shoppen in de standaard en de plussize bruidswinkels.

 

Trouwjurken met een maatje meer

Het grootste deel van de trouwjurken online zijn kleine maatjes. Dit is niet handig als je op zoek bent naar trouwjurken met een maatje meer. Grote kans dat je verliefd wordt op een jurk die niet te krijgen is in jouw maat en dat maakt de zoektocht een stuk minder leuk. Daarnaast zien jurken er op het internet altijd heel anders uit dan in het echt. Naar een echte bruidswinkel gaan heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je wordt geholpen door ervaren stylisten en krijgt goed advies. Veel bruidjes maken er een dagje van en nemen hun beste vriendinnen en moeder mee. Terwijl jij de jurk van je dromen zoekt kunnen zij ervan meegenieten.

 

Bij een jurk horen accessoires

 

Als je deze jurk eindelijk hebt gevonden, is de zoektocht nog niet voorbij. Je zou kunnen zeggen dat je nog niet eens halverwege bent. Want met alleen een jurk ben je er nog niet, wat dacht je van sieraden, een sluier of bijpassende schoenen. Hoe ideaal zou het zijn als je al deze dingen tegelijkertijd zou kunnen kopen in dezelfde winkel? Nou, dat kan gewoon! Bruidsjurken plus size Brussel is zo’n bruidsmode winkel. Dezelfde stylisten als voor de jurk kunnen je gelijk helpen met de accessoires.

https://www.bruidsmodeland.be/unieke-trouwjurken-vanaf-maatje-40/

Gerelateerde artikelen

Belangrijkste reisbenodigdheden die niet vergeten kunnen worden

Goede regenkleding in verschillende stijlen

Een leuke stadsrugzak