Revtrdrh
Image default
Society / Law

Likes kopen voor Facebook

Facebook Likes kopen is een fenomeen dat je tegenwoordig steeds vaker ziet. Het kopen van Likes wordt gedaan door veel ondernemers. De vind-ik-leuk teller op de pagina wordt hiermee in korte tijd opgehoogd waardoor de pagina betrouwbaarder overkomt.

Goede zaken doen

Er zijn veel ondernemers welke goede zaken doen maar alsnog weinig Likes op hun Facebook pagina erbij krijgen. Mensen moeten vaak worden aangespoord om te gaan liken omdat in veel gevallen dit toch niet vanzelf gaat. Vaak denk je hoe het kan dat anderen wel zoveel Likes op hun Facebook pagina hebben en jij niet. Dit komt over het algemeen dat zij wel investeren in marketing en zelf ook Likes kopen.

Waar Likes kopen

Likes kopen kan bij Facebook zelf maar ook bij verschillende webshops. Bij Facebook kun je namelijk een campagne starten waarbij je aangeeft dat je pagina Likes wil ontvangen. Op die manier kun je ze dus bij de bron kopen. Echter zijn de Likes niet heel goedkoop via deze weg. Je kunt ook Likes kopen bij een webshop die ondersteuning biedt aan social media kanalen. Daar kun je voor een lage prijs veel Likes kopen waardoor je pagina ook overtuigder overkomt. In korte tijd kun je meer Likes erbij krijgen dan via Facebook zelf en de besparing is enorm. De meeste ondernemers zijn slechts 5% van de kosten kwijt.

Ook Instagram is hot

Ook Instagram is tegenwoordig erg populair. Veel ondernemers nemen dit kanaal erbij en posten veel berichten met foto’s van hun producten. Vooral de webshop eigenaren zien hun inkomsten hierdoor stijgen. Binnenkort zal Instagram starten met de advertenties en kunnen ook ondernemers starten met adverteren. Of Instagram ooit een optie gaat bieden om aan meer volgers te komen is vooralsnog onbekend. Wat in ieder geval wel al mogelijk is, is dat je zelf volgers koopt via een andere weg. In veel gevallen wordt je account gepromoot op een site waar veel gebruikers actief zijn. Soms worden er winacties op touw gezet om aan meer volgers en Likes te komen.

Gerelateerde artikelen

Waarom nou online een e-sigaret kopen?

Kartonnen dozen van de Dozenhal

Arbeidsdeskundig onderzoek