Revtrdrh
Image default
Dienstverlening

Laat een blowerdoortest doen om de luchtdichtheid te meten

Wanneer je een blowerdoortest laat doen bij u thuis, kan je exact weten wat de luchtdichtheid van je woning is. Dat is handig om te weten doordat dat mee de kwaliteit van je woning bepaalt. Luchtdichtheid is een belangrijk aspect van de kwaliteit van je woning doordat het kan aanduiden waar er luchtverlies optreedt. Het kan zijn dat er tochtgaten zijn in je huis zonder dat je het weet. Daardoor kan je veel warmte verliezen en door een nuttige blowerdoortest te laten doen, weet je waar je eventuele aanpassingen moet doorvoeren.

Bij een blowerdoortest hoort een EPC-keuring

Wanneer je een blowerdoortest hebt laten doen, ben je al een stap dichter bij het weten van het E-peil van je woning. Daarvoor moet je echter ook nog een EPC-keuring laten uitvoeren om de EPC-waarde van je woning in Limburg te bepalen. Een EPC-keuring laat je het beste uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf in Limburg. Een Limburgs bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van een EPC-keuring en waar je tevens een blowerdoortest kan laten doen, is Nepeba. Zij zijn als jaren energiedeskundigen en kunnen de EPC-waarde van jouw huis heel exact berekenen. Door verschillende tests uit te voeren en goede keuringen door te voeren, weten zij exact wat de EPC-waarde van jouw woning is en zo kan je samen met een makelaar de volledige waarde van jouw woning laten opmaken. Zo weet je hoeveel je eventueel kan vragen als je jouw woning ooit zou verkopen.

Doe beroep op professionals

Voor een degelijke test, doe je het beste een beroep op echte experten. Zij weten waar ze mee bezig zijn en hebben ook zeker het juiste materiaal mee om de testen volledig juist uit te voeren. Als je je wil verzekeren van de diensten van zo’n bedrijf, moet je wel op tijd een afspraak maken. Neem contact met hen op en plan een afspraak in wanneer het past voor jou.

https://www.nepeba.be/epc/