Revtrdrh
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een effectief reinigingsbedrijf voor onderhoud en ongediertebestrijding

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar en effectief reinigingsbedrijf, ben je aan het juiste adres bij Valor Services Group. Dit professionele en ervaren reinigingsbedrijf biedt verschillende diensten in het gebied van reiniging, onderhoud, preventie en ongediertebestrijding. Voor ieder soort bedrijf is er dus een plan op te stellen, van ongediertebestrijding tot onderhoud voor grootkeukens.

Reiniging en onderhoud

Het is mogelijk bij Valor Services Group om verschillende soorten ruimtes te laten reinigen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om horeca keukens of sanitaire voorzieningen. Voor grootkeukens wordt er bijvoorbeeld een grondige reiniging gedaan om hardnekkig vuil te verwijderen. Voor het reinigen van dampkappen kan er ook een hogedrukreiniging plaatsvinden. Het reinigen van dampkappen is een van de belangrijkste onderdelen van de keuken. Naast een grondige reiniging, vindt er ook regelmatig onderhoud plaats. Een hygiënische werkplek kan namelijk alleen gegarandeerd worden als de locatie regelmatig gecontroleerd en gereinigd wordt. Medewerkers van Valor Services Group zullen dus periodiek langskomen voor onderhoud van belangrijke onderdelen. Voor het reinigen van de dampkappen kan er bijvoorbeeld ook een biologisch schoonmaaksysteem geïnstalleerd worden.

Inspectie voor ongediertebestrijding

Plaagdieren of ongedierte in een bedrijf is een grote aanslag op de hygiëne. Hier wil je dus zo snel vanaf. Al bij de eerste aanwezigheid van ongedierte wil je een expert inschakelen. Deze ervaren experts zullen dan een inspectie uitvoeren en de situatie bekijken. Op basis daarvan zal er een plan voor ongediertebestrijding opgesteld worden. Het ongedierte wordt dan zo snel mogelijk bestreden.

Preventie en nazorg ongediertebestrijding

Na ongediertebestrijding is het belangrijk om een nieuwe plaag te voorkomen. Daarom zal er regelmatig een expert langskomen op het bedrijf om een controle uit te voeren. Hierbij wordt er gecontroleerd of de ongediertebestrijding effectief was. Ook wordt er advies gegeven over hoe je ongedierte kan voorkomen en welke maatregelen hiervoor genomen kunnen worden.

Gerelateerde artikelen

Goedkoop, eenvoudig, voordelig: metalen lockers

Heeft u exacte metingen nodig? Gebruik dan deze immo laserscanner

Hier vindt u een goede advocaat gespecialiseerd in GDPR in Brugge