Revtrdrh
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek waarom mensen kiezen voor een epoxyvloer

Een epoxyvloer is een naadloze gietvloer die gemengd is met epoxyhars. Een epoxyvloer kan op alle ondergronden met succes worden aangebracht, zelfs op bestaande tegels. Dat maakt dit type vloer niet alleen de ideale vloer voor grote industriële ruimtes, maar ook voor kleinschalige werkplaatsen, garages, magazijnruimtes en laboratoria. Lees snel verder en ontdek nog meer over de veelzijdigheid van gietvloeren.

De veelzijdigheid van polyurethaan

De veelzijdigheid van polyurethaan, misschien heb je er al van gehoord. Een PU gietvloer is te vergelijken met een epoxyvloer, maar is nog flexibeler. Dankzij die flexibiliteit is het een uitstekende keuze voor de grootste industriële ruimtes. Een PU gietvloer kan zeker tegen een stootje en veegt op dat gebied zelfs de vloer aan met een epoxyvloer. In sommige gevallen is een PU gietvloer daarom zelfs een betere keuze dan een epoxyvloer in kleinere werkplaatsen of professionele keukens. Bij twijfel zou je het best een specialist als ABBI Industrie inschakelen om je advies op maat te geven. Zo kan je op twee oren slapen, want je weet dat je dankzij hun advies de juiste keuze maakt.

Een prijskaartje op maat

Werk met een topspecialist die de beste kostprijs garandeert. ABBI Industrie uit Niel bij  Antwerpen is een voorbeeld van een specialist die werkt aan een faire prijs en ook kwaliteit levert. Logisch ook, want ze hebben meer dan 30 jaar ervaring met het leggen van alle soorten gietvloeren. Kies je een specialist met zoveel ervaring, dan ben je zeker van een service op maat. Vraag een offerte aan op de site van de specialist om een goed beeld te krijgen van het prijskaartje van de werken. Als beide partijen transparant zijn over hun wensen en prijzen is er achteraf geen zure nasmaak. Als we één tip mogen geven, dan is het de volgende: maak goede en duidelijke afspraken!