Revtrdrh
Image default
Aanbiedingen

Zo maak je microgolfoven onderdelen het beste schoon!

Zo maak je microgolfoven onderdelen het beste schoon! 

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van een microgolfoven, is het belangrijk dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. Er kunnen etensresten tussen de onderdelen gaan zitten en hierdoor kan de microgolfoven kapot gaan. Ook is het niet hygiënisch als de microgolfoven onder de vlekken en kruimels zit. Veel mensen halen er snel een doekje doorheen, maar het is echt belangrijk om het goed schoon te houden. Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt doen? Lees dan verder en kom erachter!

De binnenkant schoonmaken 

Voor het schoonmaken van microgolfoven onderdelen is niet veel tijd nodig. Met tien minuten ben je namelijk al klaar. Om te beginnen maak je een mengsel van water en een beetje schoonmaakazijn. Zet dit mengsel in de microgolfoven en verwarm het voor drie minuten op hoog vermogen. Door dit te doen komt er vastzittend vuil los dat aan de binnenkant zit. Let wel op dat je een bak gebruikt die hittebestendig is. Als je klaar bent neem je de microgolfoven af met een vochtige doek en daarna met een droge doek.

Draaiplateau schoonmaken 

Het draaiplateau is een onderdeel dat je simpel uit de microgolfoven kunt halen. Dit is handig om de binnenkant van de microgolfoven zo grondig mogelijk te reinigen. Het draaiplateau kun je makkelijk schoonmaken in een sopje en daarna afdrogen met een schone droge doek. 

Laat je adviseren over nieuwe microgolf onderdelen

Nu je weet hoe je de microgolfoven het beste schoon kunt maken, kun je zelf aan de slag! Merk je dat een onderdeel niet meer goed schoon wordt? Dan is het verstandig om een nieuw onderdeel te bestellen. Fixpart.be heeft een enorm aanbod aan microgolfoven onderdelen. Als je een vraag hebt kun je gemakkelijk contact op nemen met de klantenservice en je laten adviseren.

https://fixpart.be/nl/apparaat/microgolfoven-onderdelen-en-accessoires

Gerelateerde artikelen

Een sauna heeft meer voordelen dan dat je zou denken

Medewerker huishoudelijke dienst