Kan ik het financieel bolwerken na de scheiding? En krijg ik wat alimentatie, of moet ik juist betalen? Hoe zit het met de kinderen? Of moeten we het huis verkopen? Het zijn allerlei vragen die bij u naar boven komen als u besloten heeft om te scheiden. En er kunnen conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Bij Resolve wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt. Zo wordt er met hulp van een mediator uit Amsterdam een basis gelegd voor de toekomst.

Waarom kiezen voor een mediator uit Amsterdam?

Een scheiding is een moeilijke periode in uw leven. Dat geldt voor u, maar ook voor uw partner en uw eventuele kinderen. Daarom is het belangrijk dat de scheiding goed wordt geregeld. Het is verstandig om samen om de tafel te gaan met een mediator uit Amsterdam. Maar waarom dan? Bij Resolve heeft men kennis van zaken. Er worden onderling concrete en goede afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat doorgaans veel rust en duidelijkheid over allerlei praktische zaken. Bovendien kunnen u en uw (ex-)partner problemen en meningsverschillen bespreken en uit de wereld helpen. Dit zorgt voor een goede omgang in de toekomst.

Mediator uit Amsterdam biedt uitstekende scheidingsbegeleiding

Als u de beslissing heeft genomen te gaan scheiden, begint een moeilijke periode in uw leven, waarin er veel emoties naar boven komen. Schakel daarom een professionele mediator in Amsterdam in. Dit is onafhankelijke bemiddelaar die u helpt om moeilijke zaken bespreekbaar te maken en met u beiden concrete afspraken maakt. De mediator uit Amsterdam draagt zorg over de communicatie waarbij het vinden van oplossingen centraal staat. Op die manier worden belangen van u beiden behartigd waardoor de echtscheiding zo eerlijk mogelijk verloopt. Dit zorgt voor een juiste balans tijdens het scheidingsproces. Schakel daarom een bemiddelaar van Resolve in tijdens uw scheiding.