Revtrdrh
Image default
Horeca

TOP sealen!

Dagelijks lekkere en gezonde maaltijden samenstellen voor particulieren en bedrijven? Ontdek als vers specialist of maaltijdbereider ook het gemak van het kopen van alle verpakkingsbenodigdheden in 1 gespecialiseerde webshop. Trays, bakjes, deksels, bedrukte of onbedrukte folie, maar ook je nieuwe topsealmachine en bijbehorende sealramen? Allemaal producten die naadloos aansluiten bij jouw verpakkingswensen. Uitstekend geprijsd, gemakkelijk besteld en uiteraard snel geleverd. Dat is de service van DisposableDirect.  

De nieuwste krachtpatser!

In het programma: de compacte Topsealmachine ‘Economy’. Deze  kleine ‘krachtpatser’ heeft een aantal ijzersterke eigenschappen. De folierol wordt niet achter, maar boven de machine geplaatst. Dat bespaart dus behoorlijk wat ruimte. De ‘Economy’ heeft verder een uniek sluitmechanisme en met zijn lichte bediening en hoge sluitdruk is hij sterker dan alle andere sealmachines in zijn klasse. De topsealmachine heeft een elektronische temperatuurregeling met display (dus zeer nauwkeurig) en een verwarmde sealplaat met anti-aanbaklaag. Nederlands fabricaat! Kortom, een uitstekende topsealmachine voor nog geen 1.000 euro. 

Topsealfolie en Ronde bakjes 101 en 115: nu ook met eigen opdruk!

Door jouw verpakkingsmaterialen te voorzien van uw naam of logo onderscheidt je je ten opzichte van collega aanbieders. Dit vergroot de herkenbaarheid bij de consument. De bekende ronde bakjes 101 en 115 zijn wat dat betreft uitstekende communicatiedragers voor promotie van jouw onderneming. Bedrukking is nu al mogelijk vanaf 12.000 potjes/bakjes. De bestelling wordt binnen ca. 8 weken kosteloos bij je afgeleverd! Daarnaast biedt DisposableDirect nu ook de mogelijkheid om topsealfolie met uw eigen bedrukking te bestellen.

 

DisposableDirect maakt het verpakken en sealen van versproducten wel heel gemakkelijk. 1 adres, 1 bestelling voor jouw totale ´topseal oplossing´. Trays, deksels, folie, sealmachine, adapterplaten of inlegringen? Slim besteld, direct geleverd en natuurlijk scherp geprijsd.

 

 

https://www.disposabledirect.be/maaltijdverpakkingen/