Is horeca een van je passie en wil je daarom een hotelmangementopleiding doen? Doe dan een studie hotelmanagement bij Linnartz opleidingengroep, die je kunt doen in voltijd of deeltijd. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Wil je na de middelbare school hotelmanagement gaan studeren? Of wil je gewoon een heel andere baan? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO, waarbij je leert hoe je op een goede manier verschillende ruimtes inricht.

Leer veranderingen implementeren met een hotel management opleiding op het HBO

Wanneer je een HBO opleiding hotelmanagement gaat doen, kun je op een dynamische manier leren over hotelmanagement. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op in de hotelbranche. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies bijvoorbeeld voor een interieur op leiding op het MBO.