Als je op zoek bent naar Italiaanse kleding voor heren, dan is Italian Style precies wat je zoekt. Ze hebben ook kleren die ideaal is voor de komende periode, dus als je op zoek was naar zwembroeken en slippers voor deze zomer ben je op het goede adres. Ik zal het vandaag hebben over de slippers.

De slippers van Italian Style zien er niet alleen trendy en sportief uit, maar zitten ook heel comfortabel. Ze hebben een heel nautische en marine uitstraling en zijn dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Op de strand zien ze er helemaal thuis uit.

Je kunt uitkiezen tussen de kleuren blauw, zwart, rood, oranje en geel. Ze hebben niet 1 kleur maar zijn mooi gemixed om een heel mooi effect te geven.

De slippers zijn van hoge kwaliteit, maar ze zijn te verkrijgen voor een heel voordelige prijs. Er is een sale gaande, dus je kunt ze nu ook veel goedkoper krijgen. Ben je een beetje laat en zijn de leukste al uitverkocht? Maak je geen zorgen, want tijdens de zomermaanden krijgen ze regelmatig de leukste slippers binnen. Je kunt op hun nieuwsbrief abonneren om op de hoogte te zijn van wanneer er een nieuwe bezending binnen is.

Bestel vandaag nog en je slippers zijn misschien morgen al geleverd. Als je niet gewend bent bij een webshop je spullen te kopen, kun je ook hun showroom bezoeken om alles first hand te zien. En misschien kun je dan meteen hun verdere assortiment aan herenkleding bekijken.