U zoekt een nieuwe caravan. Het vinden van caravan dealers in Zuid-Holland is natuurlijk zo gebeurd, maar hoe maakt u onderscheid in de kwaliteit van dienstverlening en producten met zoveel aanbieders? Simpel, u kiest voor de uitstekende dienstverlening bij Giel Caravan Import. Caravan dealers in Zuid-Holland, zoals Giel Caravan Import, bieden u een prachtig aanbod van dit soort caravans. Deze caravan heeft een perfecte wegligging, waardoor de reis naar uw vakantiebestemming voorspoedig verloopt. Ook staan deze caravans bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenmaal op bestemming aangekomen geniet u van alles wat deze caravan u te bieden heeft. Een goede ruimteverdeling en uitstekende uitrusting laten u volledig genieten van uw vakantie.

Een LMC caravan kopen bij caravan dealers in Zuid-Holland

De caravan is misschien wel de meest populaire vakantie accommodatie onder Nederlanders. Een eigen caravan biedt dan ook een aantal voordelen ten opzichte van een huisje of een hotel. Caravans vindt u bij caravan dealers in Zuid-Holland, zoals Giel Caravan Import. Deze dealer is al ruim 30 jaar de dealer van dit soort caravans. Door de ervaring kan deze dealer u advies geven over de juiste en geschikte LMC caravan, zodat u de goede keus maakt. Met een LMC caravan ontdekt u nieuwe landen en stopt u op de plekken waar u wilt, zodat u een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Ultiem genieten in deze caravan, dat is wat u wilt, toch?

Schade repareren is zo gebeurd bij caravan dealers in Zuid-Holland

Schade rijden is altijd even balen. Vooral omdat u dit snel gerepareerd wilt hebben, want de vakantie staat voor de deur! Waar gaat u dan naartoe? Bezoek Giel Caravan Import, een van de caravan dealers in Zuid-Holland. De specialist helpt u graag met het repareren van uw schade. Grote of kleine schade, zij zorgen ervoor dat uw caravan, camper of vouwwagen helemaal hersteld wordt. De dealer is aangesloten bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Als de dealer niet is aangesloten bij uw verzekeringsmaatschappij, hoeft u geen hoog risico te betalen omdat zij altijd werken zonder eigen risico. De schade is zo hersteld, zodat u weer veilig op reis kunt!