Revtrdrh
Image default
Groothandel

Laat u adviseren als u disposables online wilt kopen in deze webshop

Als u disposables online wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende materialen. Sinds juli 2021 is het namelijk niet meer toegestaan om wegwerpverpakkingen van plastic te gebruiken. U doet er daarom goed aan een webshop te bezoeken die zich inzet voor andere manieren van verpakken, zoals De Disposable Shop. Deze aanbieder beschikt namelijk over een ruim assortiment aan verpakkingsmateriaal van onder andere palmblad, bamboe, karton en suikerriet. Zo voldoet u volledig aan de nieuwe wetgeving die zeer binnenkort wordt geïntroduceerd én zet u net dat stapje extra voor het milieu!

Disposables in verschillende kleuren en stijlen, van budget tot aan luxe varianten

Kiest u ervoor om disposables van duurzame materialen online te kopen bij deze aanbieder? Dan betekent dit niet dat u in hoeft te leveren op stijl. Het aanbod aan disposables bij De Disposable Shop is namelijk beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, van neutrale kleuren tot designerprint en met een neutrale of luxe uitstraling. Zo heeft u altijd voldoende keuze! Krijg in de webshop alvast een indruk van de producten, zoals:

  • Bekers en glazen, zoals koffie- en theebekers, ijsbekers en borrelglaasjes;
  • Cateringproducten, zoals amuseservies, wegwerpdienbladen, serveerschalen en taartdozen;
  • Servies en bestek, zoals bestekzakjes, borden, roerstaafjes en rietjes.

Neem contact op met de medewerkers voor meer informatie

Dankzij het ruime aanbod en de snelle levering van deze aanbieder, was het online kopen van duurzame disposables nog nooit zo eenvoudig. Ontvangt u graag persoonlijk advies over welke disposables geschikt zijn voor uw horecagelegenheid of wenst u meer informatie over de eigenschappen van de materialen die gebruikt worden voor de disposables? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van De Disposable Shop. Dit kan via telefoon of e-mail, maar ook via het contactformulier of de chatfunctie op de website. De medewerkers denken dan graag met u mee over een totaaloplossing voor uw horecagelegenheid.