Revtrdrh
Image default
Aanbiedingen

Is Squid het nieuwe raamfolie? Als je aan raamfolie denkt, denk je waarschijnlijk direct aan een raa

Als je aan raamfolie denkt, denk je waarschijnlijk direct aan een raamdecoratie van pvc. De één zonder doorkijk, de ander met een leuk printje. Je houdt ervan óf je vindt het oerlelijk. Feit is dat er nu een nieuw raamfolie op de markt is en dat dit bij veel mensen hoge ogen gooit. Het is een raamfolie dat niet van pvc is gemaakt maar van textiel. En dat ziet er echt stukken luxer uit! Was jij altijd allergisch voor raamfolie? Dan raad ik je aan om toch even verder te lezen. Want dit raamtextiel is echt verbluffend mooi!

 

Raamtextiel tegen inkijk

Squid is het nieuwe raamtextiel tegen inkijk en tegen zon. Het heeft niet die plastic look dat normaal folie wel heeft. Dat komt omdat Squid is gemaakt van textiel. Een heel mooi textiel dat je op je ramen kunt plakken om zo de inkijk tegen te gaan. Het raamfolie van Squid is in een extra breed formaat verkrijgbaar waardoor je ook ramen van bijvoorbeeld een schuifpui of grote tuinramen kunt beplakken. De kleuren die Squid heeft gebruikt zijn heel mooi naturel en natuurlijk. Deze tinten passen vrijwel bij elk interieur. Een zeer belangrijk punt voor alle mensen die belang hechten aan een goede combinatie van kleuren en stijlen in huis.

 

Raamfolie voor hr++ ramen

Moet je bij gewoon raamfolie goed oppassen of het wel of niet geschikt is voor jouw ramen. Bij de licht gekleurde textiel soorten van Squid hoeft dat niet. Het Squid folie is namelijk geschikt voor ramen van enkelglas, van dubbelglas, alle soorten hr glas en zelfs triple glas. Waarom er bij dit zelfklevende raamtextiel geen breuk op treedt? Dat komt omdat het textielfolie ademend is. Dit in tegenstelling met pvc folie. Door de ademende werking zal er nooit te veel warmte en druk op het glas komen. Dit is dus een groot voordeel.

 

Wat kost Squid en waar koop je het?

Squid kun je in diverse interieurwinkels kopen. De meeste winkels en webshops verkopen het per strekkende meter. Bij Raamfolieonline.nl en Plakfoliewebshop.nl kun je het Squid raamfolie kopen per halve meter. De huidige prijs is € 34,- per halve meter. Maar deze prijs kan in de toekomst nog wel eens flink stijgen door de crisis en productieproblemen die er nu wereldwijd zijn. Bij genoemde webshops kun je ook proefstaaltjes bestellen. Wij raden je aan om dit ook te doen. Zo kan je namelijk thuis eerst even goed kijken of dit raamtextiel is wat je voor ogen had. Meestal ontvang je bij de aankoop van een proefstaaltje in genoemde shops ook nog een aantrekkelijke kortingscode voor je toekomstige aankopen.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/