Op een natuurcamping op de Veluwe beleef je ongetwijfeld een fantastische vakantie. Je kunt hier genieten van een mooie omgeving, maar ook luxe ervaren. Glamping is dan echt iets voor jou. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Hoe gaat jouw vakantie eruitzien? Lijkt het je wel wat om de natuur in te trekken samen met de kinderen? Maar vind je het ook belangrijk dat de kinderen zich hierbij goed vermaken? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Een natuurcamping op de Veluwe waar werkelijk íedereen het naar zijn of haar zin heeft. Het bestaat echt. Camping het Vossenhol is geschikt voor jong en oud. Dit is niet zomaar een camping. Op deze natuurcamping midden op de Veluwe vind je een aantal bijzondere voorzieningen die je niet op iedere camping tegenkomt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.