Een kinderkermis, een klimberg en een achtbaan, je vindt het allemaal onder één dak. Lijkt dit je wel wat? Kom in dat geval eens langs bij Billybird Park Hemelrijk. Je vindt dit park in het Brabantse Volkel. Jouw kinderen beleven hier een onvergetelijke middag. Naast tal van attracties buiten, is er binnen ook meer dan genoeg te beleven. Wat dacht je van een ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties? Of drink een drankje aan de beachbar of het strandbad. Na deze onvergetelijke dag in de speeltuin in Brabant eet je een frietje of ga je barbecueën in het park.

Vier een kinderfeestje in de speeltuin in Brabant

Hoera! Jouw zoon of dochter is binnenkort jarig! Maar waar vier je dit jaar het kinderfeestje? Heel simpel. Bezoek de speeltuin van Billybird Park Hemelrijk in Brabant. Of het nu goed of slecht weer is, in de binnen- en buitenspeeltuin zijn kinderen het hele jaar door van harte welkom. Ze leven zich vast en zeker uit op de klimberg, op een van de uitdagende klimtoestellen en maken leuke theatervoorstellingen mee. Een babyroom is ook aanwezig om voor de allerkleinsten te zorgen. Kom je met de auto? Parkeer in dat geval jouw auto bij de bewaakte parkeerplaats.

Sluit de dag af met lekkers bij de speeltuin in Brabant

Voor jong en oud is er meer dan genoeg te beleven. Bij goed weer is er plezier in het water te beleven en aan het strand. Is het, zoals vandaag, mistig? In dat geval beleven uw kinderen een geweldige tijd in de indoor speeltuin in Brabant. Denk hierbij aan avontuurlijke klimrekkken en glijbanen. Komt de dag aan zijn eind? Neem in dat geval eens plaats in het restaurant. Hier genieten jullie van lekkere frietjes, snacks en verschillende soorten frisdrank. Je vindt deze speeltuin aan de Zeelandsedijk 34a in Volkel. Wanneer kom jij eens een dagje langs?