Revtrdrh
Image default
Alarmsysteem

Een camera-installatiebedrijf met een ruim assortiment

Bent u op zoek naar een camera-installatiebedrijf dat voor op maat gemaakte oplossingen kan zorgen voor uw bedrijf of uw privédomein? Dan is de kans erg groot dat u terechtkunt bij ASEQ. Deze firma, gevestigd in Wilrijk, is al sinds 1992 actief in de sector van camerabeveiliging en heeft al tal van klanten aan een oplossing geholpen. Zo weten als geen hoe belangrijk een veilig gevoel is en bieden dan ook verschillende systemen aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld box-camera’s, dome-camera’s, pan-tiltcamera’s en discrete camera’s. Ze kijken graag met u mee wat voor uw noden het beste systeem is en zorgen voor een vlotte installatie.

Bescherm uzelf zo goed mogelijk tegen inbraak

Bewakingscamera’s laten plaatsen is al een stap in de goede richting, maar er zijn nog heel wat andere zaken die u kunt laten installeren op vlak van inbraakbeveiliging. Dit camera-installatiebedrijf plaatste bijvoorbeeld ook allerlei alarmsystemen, zodat u meteen wordt verwittigd wanneer indringers uw domein betreden. Dankzij de combinatie van een alarmsysteem en bewakingscamera’s, zullen indringers erg moeilijk kunnen binnendringen én kunt u achteraf beelden herbekijken mocht het toch nodig zijn. Deze systemen kunnen overigens niet enkel bij u thuis, maar ook in uw bedrijf worden geïnstalleerd. Daarnaast is het ook mogelijk om toegangscontrolesystemen te laten installeren, zodat uw bedrijf of bepaalde afdelingen enkel met een badge, pasje, code of met een irisscan kunnen worden betreden.

Kies voor veiligheid

Met de producten van dit camera-installatiebedrijf kiest u voor absolute veiligheid, op het werk of bij u thuis. Bent u benieuwd naar wat ze voor u kunnen betekenen? Contacteer hen dan voor een afspraak. Ze komen bij u langs om alles op een rijtje te zetten en bezorgen u een vrijblijvende offerte. Indien u vragen of bepaalde wensen heeft, kunt u ze dan uiteraard stellen of voorhand al eens contact opnemen via de gegevens op hun website.