Revtrdrh
Image default
Woning en Tuin

De meest klantvriendelijke partij voor de overkapping van uw auto

Loopt u al even met het idee om een overkapping voor uw auto te laten plaatsen, maar weet u niet goed wie u hiervoor moet inschakelen? Als u op zoek bent naar een klantvriendelijke partner met visie én een uniek product, dan zou het wel eens heel goed kunnen dat u eigenlijk op zoek bent naar Adema Stiens.

Een unieke carport

Adema Stiens introduceerde een aantal jaar geleden de Skiatsu Carport in Nederland, en doet nu al een tijdje hetzelfde in België. Wat is een Skiatsu Carport, vraagt u zich af? Wel, een overkapping van Skiatsu beschermt uw auto tegen weer, wind en de overige elementen, maar dan op zijn Japans: alle niet-essentiële onderdelen worden weggestript, tot slechts de essentie overblijft. Deze essentie wordt vervolgens zeer stijlvol gepresenteerd, zonder diens functionaliteit te verliezen. In mensentaal: een Skiatsu Carport wordt op slechts één of twee staanders geplaatst, wat een gevoel van lichtheid en transparantie geeft. Tegelijkertijd wordt de constructie ontzettend stevig gebouwd, onder andere door sterke materialen als polycarbonaat te gebruiken, waardoor aan alle vereisten van een overkapping voor uw auto voldaan wordt. Het resultaat is een stijlvolle, strakke constructie op uw oprit waar alleen plaats is voor uw auto’s, en niet voor de rommelboel die u vaak onder klassieke carports aantreft.

Dé expert in overkappingen

Bij Adema Stiens bent u aan het juiste adres indien u een (Skiatsu-)overkapping over uw auto wel ziet zitten. Allereerst kunnen ze terugvallen op hun jarenlange ervaring in het plaatsen van carports, aangezien het bedrijf al sinds 1986 actief is. Ten tweede dragen zij klantvriendelijkheid en inventiviteit hoog in het vaandel: het is voor hen de bedoeling dat zij aan al uw wensen tegemoet kunnen komen. En ten derde: door hun rechtstreekse samenwerking met Skiatsu, kunnen zij deze carports aan een zeer scherpe prijs aanbieden. Contacteer hen gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek indien u interesse heeft.

https://www.skiatsu.be/