Zoek je een partner waarmee je al het leuks, maar uiteraard ook de minder leuke dingen in het leven kunt delen? Zet dan de eerste stap naar online dating en maak een profiel aan bij 50 Plus Match inschrijven is helemaal gratis, net als het aanmaken van een zoekprofiel. Ook voor het zoeken naar andere leden en het reageren op berichten van anderen hoef je niet te betalen. Om alles uit deze site voor online dating te halen, heb je echter wel een betaald lidmaatschap nodig. Tegen een scherpe prijs kun je dan van alle functionaliteiten gebruikmaken. Maar als je net begint, is het natuurlijk fijn dat je het eerst kunt uitproberen zonder meteen ergens aan vast te zitten. Als het dan bevalt, kun je later een betaald lidmaatschap afsluiten.

Een datingsite die het makkelijk maakt om matches met dezelfde leeftijd te vinden

50 Plus Match is er speciaal voor 50-plussers die de eerste stap willen zetten naar online dating. De site heeft dan ook enkel profielen van 50-plussers. Op die manier wordt het makkelijker om een match te vinden die niet alleen qua interesses bij jou past, maar ook de juiste leeftijd heeft. Niet alleen is het zo makkelijker om gelijkgestemden te vinden, je voelt je waarschijnlijk ook prettiger tussen leeftijdsgenoten dan op een site met vooral jonge mensen.

Neem een volledig lidmaatschap af

Bevalt online dating jou wel en wil je meer uit je profiel halen? Kies dan voor een volledig lidmaatschap. Bij 50 Plus Match heb je de keuze uit een lidmaatschap voor één, drie of zes maanden. Je bepaalt dus zelf hoe lang je hieraan vastzit. Welke optie het voordeligst is, hangt ervan af hoe lang het duurt om jouw perfecte match te vinden. Dit weet je echter niet van tevoren. Dus je maakt zelf de afweging of je steeds met een maand wilt verlengen of van tevoren meteen voor zes maanden betaalt, zodat je van een scherpere prijs per maand profiteert.

https://www.50plusmatch.be/