Revtrdrh
Image default
Entertainment

De beste feestjes zijn in dit trampolinepark

Zoek jij een leuke bestemming voor een geslaagd kinderfeestje? Of een originele middag uit met de kinderen of vrienden? Dan is B-Bounce in Bornem of in Sint-Niklaas dé place to be! Dankzij de vele hindernissen en leuke spelletjes gecombineerd met maar liefst 1500 vierkante meter aan springplezier, leeft echt iedereen zich hier uit. Ontdek waarom dit onvergetelijk fijne trampolinepark perfect is!

Een trampolinepark vol plezier en gelach

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte locatie om een verjaardagsfeestje te organiseren, is dit trampolinepark ideaal. In de verschillende springzones ontdekken de kinderen elke keer iets nieuws. Zo kunnen ze slingeren aan een trapeze, over een hindernissenbaan crossen, baskets scoren en zo hoog mogelijk springen op de luchtkussens. In Sint-Niklaas heeft deze trampoline-expert bovendien een zone waar kinderen tot zes jaar veilig kunnen springen zonder grotere kinderen die wat wilder zijn. Dus ook voor de allerkleinsten kan je een fijn en veilig verjaardagsfeest organiseren in dit trampolinepark. Ben je nog niet overtuigd? Wacht, want er komen nog meer voordelen aan! Zo kan je als ouder kiezen om mee te springen maar je kan ook wachten in hun gezellige lounge. Die kijkt uit over de vele trampolines waardoor je je kind altijd in het oog kan houden zonder zelf op de trampoline te moeten stappen. De supersnelle Wi-Fi zorgt er bovendien voor dat je gewoon kan werken, dingen regelen online of een serie kan kijken op een streamingdienst. In de lounge geniet je van een drankje en een hapje. Wanneer je een van de verjaardagsformules boekt, krijgen de kinderen na het springen ook een drankje en een snack of maaltijd. Je kan zelf kiezen hoe je het indeelt! Dat is toch ideaal?!

Organiseer snel het perfecte feest

Wil je een verjaardagsfeest organiseren in één van de vestigingen van deze feestexpert? Neem dan snel een kijkje op hun website en  boek het perfecte slot. Verjaardagsfeestjes zijn bij hen te boeken op woensdag, zaterdag en zondag. Komt dit niet uit? Contacteer hen gerust en ze zorgen ervoor dat er een oplossing wordt gevonden!

https://bbounce.be/feestjes