Revtrdrh
Image default
Aanbiedingen

3 tips voor het langer mooi houden van jouw ondergoed

3 tips voor het langer mooi houden van jouw ondergoed

Heb je nieuw ondergoed gekocht dan ben je hier waarschijnlijk super blij mee. Het kan soms namelijk best een uitdaging zijn om kwalitatief goed ondergoed te vinden, wat er mooi uitziet, mooi staat en daarnaast ook nog eens comfortabel zit. Nu is het voornamelijk de kunst om ook goed met het ondergoed om te gaan zodat je er lang plezier van hebt. Wil jij weten hoe jij jouw nieuwe ondergoed het langst mooi kunt houden? Lees dan snel dit blogartikel!

 

Kwaliteit boven kwantiteit Natuurlijk is het belangrijk dat je voldoende ondergoed in huis hebt en is het leuk om af en toe lekker af te kunnen wisselen. Toch is het, wanneer je de duurzaamheid van je ondergoed belangrijk vindt, slim om te investeren in kwaliteitsproducten. Kies daarom altijd voor ondergoed van een speciaalzaak en koop jouw lingerie of ondergoed niet bij de eerste de beste winkel die het in de aanbieding heeft. Wanneer je ondergoed koopt van goede kwaliteit zoals bij Sliponline, kun je er automatisch vanuit gaan dat het ook een stuk langer mooi blijft, zelfs wanneer je het vaak wast.

Check de waslabels

Jouw ondergoed blijft het langst mooi wanneer je het wast volgens de daarvoor gemaakte waslabels. Zelfs wanneer je ondergoed van de beste kwaliteit hebt is het belangrijk om het ondergoed op de juiste manier te wassen. Hou bijvoorbeeld altijd in de gaten op welke warmte je jouw ondergoed mag wassen. Hang het ondergoed na het wassen zo snel mogelijk op en droog het ondergoed nooit met de droger. Zo kun je de kwaliteit veel langer bewaren. Daarnaast is het verstandig om lichte en donkere kleuren goed gescheiden te houden. 

Wissel voldoende af Kwaliteit van het ondergoed gaat altijd boven kwantiteit maar als je jouw favoriete items zo lang mogelijk mooi wil houden, is het wel verstandig om voldoende ondergoed in huis te hebben. Door regelmatig af te wisselen en niet continu dezelfde items te moeten wassen zorg je ervoor dat al jouw favoriete ondergoed veel langer meegaat.